Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klepnięcie w tyłek ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-08, 19:11   #1
rea21
Raczkowanie

Klepnięcie w tyłek ...

Dziewczyny męczy mnie pewna sprawa od jakiegoś czasu. Jestem z moim chłopakiem ponad 2 miesiące, czyli bardzo krótko. Ale w bardzo szybkim czasie byłam przekonana ze to ten, on tak samo, bardzo chciałby być ze mną. Mówi mi o tym często, chciałby też mieć już dziecko ze mną. Widzę, ze mnie kocha i bardzo mu zależy, okazuje mi to każdego dnia. Dodam, ze nie jesteśmy juz dziecmi . Problem wygląda tak, ze w ubiegła sobote robił urodziny, była też moja kuzynka, która zna równie długo jak mnie. Powiedział, ze nie jest dla niego atrakcyjna, lecz podczas zabawy... ja tanczyłam z nim a ona z jego przyjacielem, chłopaki dla zartu zaczeli sie klepac w posladki, i w pewnym momencie moj facet klepnał moja kuzynke, ona jego tez, ale nie wiem kto pierwszy. Ponoc jego przyjaciel klepnał tez mnie, ale tego nie zarejestrowałam, nie pamietam zeby tak było a czego pewna jestem to tego, ze ja go nie klepnęłam.
Coś się we mnie zmieniło od tego czasu, zastanwiam sie nad tym związkiem. Po tym fakcie zauwazył ze mi sie nue spodobało co zrobił, na poczatku dziecinnie chciałam sie odegrac, ale doszłam do wniosku, ze to bez sensu i chciałam byc sama. A on nie chciał sie odczepic, mówił ze mnie nie zostawi, w koncu wyniosł mnie na rekach na zewnatrz i mowił, ze to były zaarty, zabawa, ze nie wiedział ze tak zareaguje i przepraszał.
Powiedzcie czy ja przesadzam? ja jestem osoba, która ma zasady i takich rzeczy nie robi, sa granice których nie przekraczam
rea21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując