2011-11-08, 19:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Cytat:
Napisane przez takajb
Malla ma ciotki kuzynów ale podejrzewam że każdy czeka jak szanowny małżonek zadba o jej grób a on ma go w dooopie.
a moich synów ksiadz wczoraj w kościele okrzyczał lekko mówiac ze na tace nie dali  Czy to obowiązkowe 
|
Może nawet nie myśli o porządku na grobie... wiesz... niektórzy faceci mają problem, żeby trafić skarpetkami do łazienki... a co dopiero porządki robić...
A co do tacy... Yyyy... ale jak on to zrobił??? "Ej wy... niedobrzy chłopcy - dlaczego nie daliście na tacę?" 
Cytat:
Napisane przez takajb
|
Ehhh... i tak to właśnie jest... ja już naprawdę nie jestem ani fanem ani kibicem (za co zdarzało mi się zbierać cięgi od najbardziej "oświeconych" parafian ) - ale - kurczę... tak sobie myślę, że na takim chamskim zachowaniu tracą ci księża, którzy są fajnymi ludźmi...No bo przecież tacy też są... Nie można ich wszystkich dawać do jednego wora... Ale opinia już się ciągnie...
A w ogóle... zdeptana jestem... byłam dzisiaj na konferencji na temat współczesnej rodziny... I o ile niektórzy mają dar przemawiania o tyle inni powinni pozostać tylko i wyłącznie przy pracy naukowej... 
pozdrawiam Was Zacne Niewiasty 
---
Badymka - ojć... widzę na Fejsie, że już nie potrzebujesz ankiet... a ja dopiero teraz mialam czas, żeby zajrzeć na pocztę... może następnym razem będę szybsza... no chyba, że jeszcze chcesz... 
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
No ja genialna jestem... Nie zauważyłam, że jeszcze jedną stronę naprodukowałyście...
Cytat:
Napisane przez Sephinrot
Dziewczynki kochane pomóżcie mi w jednej sprawie, muszę wybrać imię dla bohatera opowiadania, zarys postaci:
-żeglarz, rozbitek, człowiek starszy, Celt.
-Stracił pamięć, nie wie skąd przybywa i w jakim celu.
Do wyboru imiona : Merril, Lynch, Ferris, Skelly, Torin. proszę 
|
Ej... a po co Ci to? Piszesz coś? Pochwal się 
Torin - jak na Celta... ale dźwięcznie brzmi mi Merril
Cytat:
Napisane przez mww
AAAAAAAAAAAAAAAAAAa.... zapomniałabym... Kurczak- śniły mi się chrzciny Twojego Kogucika, ze stałam w kościele za Matką Chrzestną, obróciła się i zapytała czy potrzymam dziecko, bo ją już bolą ręce... a to dziecko to było takie maleństwo w beciku 
|
To chyba Twoje... bo moje było bez beta... i trzymał ojciec chrzestny...
Cytat:
Napisane przez olla74
Czyli da się.
Ja ciągle bez TV ale mam przecieki z netu np Pomponika
Taką oglądalność pamiętam jak leciała.....
UWAGA " Niewolnica Isaura' 100 lat temu. 
|
Cytat:
Napisane przez badymka
Dziękuję bardzo bardzo bardzo
Zliczyłam facetów- mam 20u, jeszcze mi do równej liczby brakuje 5 kobiet 
|
No to czekaj... prześlę Ci jeszcze... ale trochę później... bo muszę jeszcze gdzieś dzisiaj zadzwonić i to trochę potrwa...
Czas edycji: 2011-11-08 o 19:18
|
|
|