Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 19:38   #1978
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez takajb Pokaż wiadomość
Malla ma ciotki kuzynów ale podejrzewam że każdy czeka jak szanowny małżonek zadba o jej grób a on ma go w dooopie.

a moich synów ksiadz wczoraj w kościele okrzyczał lekko mówiac ze na tace nie daliCzy to obowiązkowe
Może nawet nie myśli o porządku na grobie... wiesz... niektórzy faceci mają problem, żeby trafić skarpetkami do łazienki... a co dopiero porządki robić...

A co do tacy... Yyyy... ale jak on to zrobił??? "Ej wy... niedobrzy chłopcy - dlaczego nie daliście na tacę?"

Cytat:
Napisane przez takajb Pokaż wiadomość
A naszym ksiedzuniom to sie w głowach poprzewracało
http://www.nowosci.com.pl/look/nowos...16305&IdTag=38
A kogo to obchodzi na kogo sie głosuje toc jest wolnośc słowa...prawda
czekam na tvn-ie ma cos byc bo zawitała na plebanie telewizja
Ehhh... i tak to właśnie jest... ja już naprawdę nie jestem ani fanem ani kibicem (za co zdarzało mi się zbierać cięgi od najbardziej "oświeconych" parafian ) - ale - kurczę... tak sobie myślę, że na takim chamskim zachowaniu tracą ci księża, którzy są fajnymi ludźmi...No bo przecież tacy też są... Nie można ich wszystkich dawać do jednego wora... Ale opinia już się ciągnie...

A w ogóle... zdeptana jestem... byłam dzisiaj na konferencji na temat współczesnej rodziny... I o ile niektórzy mają dar przemawiania o tyle inni powinni pozostać tylko i wyłącznie przy pracy naukowej...

pozdrawiam Was Zacne Niewiasty

---
Badymka - ojć... widzę na Fejsie, że już nie potrzebujesz ankiet... a ja dopiero teraz mialam czas, żeby zajrzeć na pocztę... może następnym razem będę szybsza... no chyba, że jeszcze chcesz...

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

No ja genialna jestem... Nie zauważyłam, że jeszcze jedną stronę naprodukowałyście...

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane pomóżcie mi w jednej sprawie, muszę wybrać imię dla bohatera opowiadania, zarys postaci:
-żeglarz, rozbitek, człowiek starszy, Celt.
-Stracił pamięć, nie wie skąd przybywa i w jakim celu.
Do wyboru imiona : Merril, Lynch, Ferris, Skelly, Torin. proszę
Ej... a po co Ci to? Piszesz coś? Pochwal się
Torin - jak na Celta... ale dźwięcznie brzmi mi Merril
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAAAAAa.... zapomniałabym... Kurczak- śniły mi się chrzciny Twojego Kogucika, ze stałam w kościele za Matką Chrzestną, obróciła się i zapytała czy potrzymam dziecko, bo ją już bolą ręce... a to dziecko to było takie maleństwo w beciku
To chyba Twoje... bo moje było bez beta... i trzymał ojciec chrzestny...
Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Czyli da się.

Ja ciągle bez TV ale mam przecieki z netu np Pomponika

Taką oglądalność pamiętam jak leciała.....
UWAGA " Niewolnica Isaura' 100 lat temu.

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo bardzo bardzo

Zliczyłam facetów- mam 20u, jeszcze mi do równej liczby brakuje 5 kobiet
No to czekaj... prześlę Ci jeszcze... ale trochę później... bo muszę jeszcze gdzieś dzisiaj zadzwonić i to trochę potrwa...

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-11-08 o 19:18
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora