Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-08, 20:21   #2124
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ja się dziś ruszyłam z domu i odwiedziłam ciucholand, który poleciła mi bratowa. I jestem mega zadowolona bo za 12 zł kupiłam Emi 5 bluzeczek, 2 sukienki i pajaca do spania muszę tam jeszcze zajrzeć w jakąś sobote bo wtedy są świeże dostawy

a w ogóle to chwaliłam się wam że Emi zaczęła sama chodzić? już jakiś tydzień temu zaczęła się puszczać i robiła 2-3 kroczki a od wczoraj to już śmiga po całym pokoju
Brawo dla Emi

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
No i jestem po wizycie u lekarza! Bartosz waży 2300 i leci nam już 31 tydzień.
Z szyjką też wszystko dobrze ,bez zmian czyli 35mm.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
chciałam zameldowac ze my po usg
nasz junior nadal jest chlopcem
wszystko ma na swoim miejscu i prawidłowych wymiarów serdusio tez ok, mozg itd...
wazy 1575g wiec tez ok stopke ma długosci 6cm

A ja dziś od południa leżałam , czuję sie jak w pierwszym trymestrze. mdli mnie i ogólnie taka słaba jestem.

I ogólnie czekam na Tzta jeśli mi nie przejdzie to jedziemy na IP bo jak wstałam miałam strasznie twardy brzuch a teraz boli mnie caluśki, nawet kopniaki małej sprawiają mi taki ból że łzy same lecą.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-11-08 o 20:41
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora