2011-11-08, 21:49
|
|
KOTerator
|
Dot.: Koty część II

Co myślicie o Grau? Myślałam, żeby może Milkę tym karmić Sonia jeszcze tej karmy nie próbowała, skład ma bdb, ale w galerii karm
(http://www.gerlinde.it/galleriagolosaumido.aspx?) nie wygląda zbyt zachęcająco ...
Nie mogę się zdecydować czym można by ją karmić (z Sonią nie mam pola do popisu, bo wszystko jej nie smakuje i wpakowałam się z nią w ,,bagno" - i to drogie, ale Milkę mogę nauczyć co ma jeść). Na razie je Herrmanns Bio i RC Convalescence - niedługo już trzeba będzie jej dawać karmę dla normalnych kotów a nie chorych .
Myślę o Animonda Carny, Grau, Cosma i Porta 21. Chętnie bym jej zostawiła Herrmannsa, ale w zestawieniu z Sonią i na dłuższą metę (myślę o najbliższych 25 latach ) nie ma to sensu jeśli chodzi o cenę - a znając moje szczęście Milka też może być wybredna i będzie jadła tylko to, do czego zostanie przyuczona od początku - dlatego muszę wybrać coś dobrego pod względem składu i ceny... (tzn. cena jest drugorzędna, najpierw patrzę na skład, ale np. Herrmanns w zoo+ nie ma megapaków, a Grau są i to baaardzo korzystne).
Chyba się nigdy nie zdecyduję 
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------
Cytat:
Napisane przez danutam
pewnie wylądujemy u lekarza już jutro, obawiam się, że to nie znaczenie a SUK dziś wieczorem miał krwiomocz i od rana w kuwecie była tylko kupa od rana.
|
Czemu nie poszłaś od razu do weta, jak miał krwiomocz?
Edytowane przez monika_sonia
Czas edycji: 2011-11-08 o 21:55
|
|
|