2011-11-09, 00:36
|
|
|
szeryfcio
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
No i dalej nadrabiam... 
Cytat:
Napisane przez moniak85
dziewczyny mam do Was sprawę 
potrzebne mi Wasze opinie nt. jakich kosmetyków uzywacie do pielęgnacji dzieci (szampon, krem, mleczko, żel....) i czy używacie bądź używałście kosmetyków Jonhson&Johnson i jakie są Wasze opinie na temat J&J.
|
Ja używałam przeróżnych, na J&J nigdy nie narzekałam Szczególnie lubię żel do mycia w takiej dużej żółtej butelce z pompką "tip to toe". Ma bardzo dobry naturalny skład
A teraz używamy żeli avonowych, bobini...
Nivei też używaliśmy, ale uważam, że jest za droga na to co oferuje.
Cytat:
Napisane przez sarraa
przecież je się robi na czczo 
:
|
czemu na czczo? na czczo nie ma nic wspólnego z testem Robi się z porannego moczu, bo rano w nim najwięcej hormonu, ale zjeść sobie coś można przy tym.
Cytat:
Napisane przez dokia
super.. wsadzili nowy kabelek??
|
Nie, to u nich wystąpił jakiś problem (jak zwykle ) i już się z tym uporali.
Cytat:
Napisane przez zalotnica83
Co do testów to część z nich wykazuje ciąże już 6dni po zapłodnieniu 
|
No, żeby jeszcze wiedzieć kiedy dokładnie zapłodnienie było jedna wielka niewiadoma 
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------
Cytat:
Napisane przez jamapi
ja tabsów "nie mogę", bo najzwyczajniej w świecie o nich zapominam  mam tego świadomość, bo kiedyś próboałam, więc bez sensu się faszerować 
|
O, Jezu, dzięki Twojemu postowi przypomniałam sobie o tabletce 
Cytat:
Napisane przez katniewojt
B. jak zobaczył moje paznokcie to stwierdził, że jakieś takie wyblakłe i mają kolor sraczkoburaczkowy  Pomalowałam na zmianę z bell pastelowym różem i beżem  Robiłam Wam kiedyś fotkę 
:
|
A ja mam pomalowane Perfectly Flesh i mój mówi, że są trupie
Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-11-09 o 00:28
|
|
|