Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-09, 07:26   #2148
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ja się dziś ruszyłam z domu i odwiedziłam ciucholand, który poleciła mi bratowa. I jestem mega zadowolona bo za 12 zł kupiłam Emi 5 bluzeczek, 2 sukienki i pajaca do spania muszę tam jeszcze zajrzeć w jakąś sobote bo wtedy są świeże dostawy

a w ogóle to chwaliłam się wam że Emi zaczęła sama chodzić? już jakiś tydzień temu zaczęła się puszczać i robiła 2-3 kroczki a od wczoraj to już śmiga po całym pokoju
super,gratulacje dla Emi !

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Oj oj nie było mnie cały dzionek a widzę, że naskrobałyście dobrze

Ogólnie u nas ok, mała strasznie się rozpycha i ciężko mi oddychać i siedzieć... do tego ta rwa.... jak stara baba się czuję!!

Wrzucam focie

1 - ubranka dla małej - te moje najmniejsze czyli rozm 56 i 62 ale te mniejsze (bo wiadomo, że z tymi rozm. to różnie wychodzi)
2 - łóżeczko (tylko rozłożyłam je żeby wyprać, więc nie zakładałam karuzeli, oraz tego wyższego poziomu, koszyczków i organizera z boku też nie obok łóżeczka w tych tobołach to same ciuszki są dla małej a w łóżeczku w tym niebieskim worku wyprane elementy łóżeczka + pościel wyprana no i pieluchy z promocji

3 - spodenki które kupiłam dziś w lumpku na wyprzedaży za 2 zł :P - sztruksy różowe z możliwością przewinięcia ich na "rybaczki"

4 - Rożek, który dostałam od koleżanki i kocyk z gazetki, który kupiła moja mama

Dziś robiłam z synkiem prace do przedszkola pt. "Mój miś" na konkurs - wyszła wg mnie super, jak naładuję aparat to wrzucę foto - aż sama jestem dumna z nas:P

Dzisiejsze pytanie za 30000pkt, które zadał mi synek wracając do domu (gdy zauważył pieska załatwiającego swoją potrzebę) "mamooooo, a dlaczego jak jest ciemno to ja nie widzę tej kupki co ten piesek robi, a przecież ja chciałbym widzieć? ...." no to ja inteligentnie odpowiadam " bo wiesz jest ciemno, kupka jest ciemna i jej nie widać" ... na co moje dziecko... mega poważnie... "achaaa... to nie może robić jasnej kupy jak jest ciemno?"

Uwaga w sumie nie zła, przynjamniej by ludzie w ciemnościach w nie nie wdeptywali ....
ale masz dużo reklamówek łóżeczko też świetnie się prezentuje

A ja znowu zostałam sama, bo mąż pojechał remontować domek, 100 tysięcy pomysłów na remont, ale to taki od podstaw starego domu to trzeba solidnie zaplanować

Zastanawiam się czy zacząć prać już śpioszki, body itd. czy jeszcze poczekać. Tak mnie korci żeby grzebać w tych malusich słodkich ciuszkach

miłego dnia

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora