Oj oj nie było mnie cały dzionek

a widzę, że naskrobałyście dobrze
Ogólnie u nas ok, mała strasznie się rozpycha i ciężko mi oddychać i siedzieć... do tego ta rwa....

jak stara baba się czuję!!
Wrzucam focie
1 - ubranka dla małej - te moje najmniejsze czyli rozm 56 i 62 ale te mniejsze (bo wiadomo, że z tymi rozm. to różnie wychodzi)
2 - łóżeczko (tylko rozłożyłam je żeby wyprać, więc nie zakładałam karuzeli, oraz tego wyższego poziomu, koszyczków i organizera z boku też nie

obok łóżeczka w tych tobołach to same ciuszki są dla małej

a w łóżeczku w tym niebieskim worku wyprane elementy łóżeczka + pościel wyprana

no i pieluchy z promocji
3 - spodenki które kupiłam dziś w lumpku na wyprzedaży za 2 zł :P - sztruksy różowe z możliwością przewinięcia ich na "rybaczki"
4 - Rożek, który dostałam od koleżanki i kocyk z gazetki, który kupiła moja mama
Dziś robiłam z synkiem prace do przedszkola pt. "Mój miś" na konkurs - wyszła wg mnie super, jak naładuję aparat to wrzucę foto - aż sama jestem dumna z nas:P
Dzisiejsze pytanie za 30000pkt, które zadał mi synek wracając do domu (gdy zauważył pieska załatwiającego swoją potrzebę) "mamooooo, a dlaczego jak jest ciemno to ja nie widzę tej kupki co ten piesek robi, a przecież ja chciałbym widzieć? ...."

no to ja inteligentnie odpowiadam " bo wiesz jest ciemno, kupka jest ciemna i jej nie widać" ... na co moje dziecko... mega poważnie... "achaaa... to nie może robić jasnej kupy jak jest ciemno?"
Uwaga w sumie nie zła, przynjamniej by ludzie w ciemnościach w nie nie wdeptywali

....