Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaręczyny w Egipcie - pomóżcie! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-09, 08:08   #2
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: Zaręczyny w Egipcie - pomóżcie! :)

Cytat:
Napisane przez dawid_88 Pokaż wiadomość
Hej, wiem że to forum typowo "babskie", ale zauważyłem, iż jest tu wiele wartościowych osób które mają cenne uwagi, więc postanowiłem napisać. Mam zamiar już za niecały miesiąc, dokładnie 6 grudnia oświadczyć się mojej dziewczynie, lecz chciałem być bardzo oryginalny, dlatego potajemnie zarezerwowałem tygodniowy pobyt w Egipcie. Marzy mi się poprosić ją o rękę o zachodzie słońca na plaży, w tle szumiące morze, rafy koralowe itp. Niespodzianka ma być na maxa do samego końca, łącznie z tym że wsiadając do samolotu nie będzie nadal wiedzieć gdzie dokładnie lecimy Bardzo zależy mi na tym aby taka chwila pamiętna na całe życie została również uwieczniona, dlatego pomyślałem aby "zabrać ze sobą" dwóch operatorów kamer, którzy gdzieś potajemnie z daleka uchwycą ten moment, tą decyzję. Coś na zasadzie jakby ukrytej kamery, a potem przez 2 dni ponagrywać ujęcia ze wspólnych chwil np.pocałunek w morzu pod wodą obok pływające egzotyczne rybki, ujęcia na plaży, w basenie, przy drinku z palemką, na wielbłądzie itp. (to już normalnie bez "ukrytej kamery") I z tego zrobić krótki filmik 3-5 min, który zostanie nam pamiątką na zawsze.

Co o tym sądzicie? Dobry pomysł? Na co mam uważać, lub jak jeszcze bardziej urozmaicić takie zaręczyny, może jakieś świece? Podzielcie się pomysłami i sugestiami, co powiedzieć aby mega ją oczarować i nie palnąć coś głupiego.
Wow facet masz gest i fantazję
Dziewczyna na pewno będzie zachwycona

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując