Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-09, 09:08   #2164
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Witam Was
TZcik pojechał na działkę z teściem, a ja chwilkę z Wami posiedzę i biorę się za jakiś obiad ..
Ale zimno dzisiaj, brrr.... jak wstałam to termometr pokazywał 0 stopni, i widać było prze okno, że zimno... ale słoneczko wychodzi, to może będzie lepiej

Rano zrobiłam sobie coś w zęba i mnie teraz boli jak coś jem twardego Albo plombę uszkodziłam, albo tylko uraziłam, nie wiem Jak nie przejdzie, to chyba zaatakuję dentystę, z tym, że na kasę chorych to ona mnie dopiero pewnie przyjmie w styczniu

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

A ja dziś od południa leżałam , czuję sie jak w pierwszym trymestrze. mdli mnie i ogólnie taka słaba jestem.

I ogólnie czekam na Tzta jeśli mi nie przejdzie to jedziemy na IP bo jak wstałam miałam strasznie twardy brzuch a teraz boli mnie caluśki, nawet kopniaki małej sprawiają mi taki ból że łzy same lecą.
Czubasek

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Pierogi ruskie, dla męża podsmażone, dla mnie tylko gotowane + zeszklona cebulka
W ciąży moja miłość do pierogów jest meeega
Moja miłość do ruskich pierogów trwa nieprzerwanie od dziecka Normalnie mogłabym pochłonąć tonę

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Gdyby któraś z Was bała się wyprać kocyk akrylowy, to mówię, że ja dzisiaj wyprałam ręcznie, wirowałam w pralce na poziomie 600obrotów/min(u mnie to wersja mini)
Przed powieszeniem na suszarkę wyczesałam go delikatnie grzebieniem. Wygląda jak przed praniem, uff
O widzisz, dzięki za radę

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora