Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-09, 13:09   #4267
aknowi88
Wtajemniczenie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Poznan rules

No to dalej, jeden cycek, drugi cycek - stanik jest
Jeden smrodek, drugi smrodek - skarpetki sa
Jedno ondnoze, drugie odnoze - spodnie sa
Jedna raczka, druga raczka - mamy sweterek

No starczy bo sie zmeczylam

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie jesteś sama

a my wszystkie porządne??

ale ja przy naszej forumowej rozmowie dymka nie puszczę, bo w mieszkaniu się nie pali mróz, deszcz, upał - fajki tylko na balkonie nawet gości wywalam nie ma to tamto

kac alkoholowy jest okrutny
my nie palimy, tzn K. czasami do piwka ale w życiu w domu i gości też wywalamy na dwór, jakoś nie znoszę smrodu papierosów odkąd się z domu wyprowadziłam (rodzice palą)

co do okulisty to ja na studiach tak sobie oczy popsułam że szok w liceum zaczęłam nosić i też miałam połówki i to tylko do czytania kazali mi zakładać i jakoś zakładałam ale na studiach założyłam je raz na miesiąc i na dodatek uczyłam się przy niezbyt jasnym świetle (K. do tej pory mnie opierdziela jak czytam coś przy lampce) ale ja nie lubię takiego światła z "żyrandola" tylko z małej lampeczki nocnej no i jak poszłam po studiach do okulisty to aż sama nie dowierzałam bo mi się zrobiło coś ponad 2 i za szkła też nieźle buliłam bo musiałam na zamówienie robić a okulary noszę teraz cały czas

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora