2011-11-09, 21:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Cytat:
Napisane przez Sephinrot
Nawet nie wiesz jak mi miło, że ktoś się cieszy razem ze mną,
dziękuję 
pewnie trochę potrwa zanim będę mogła zobaczyć swoje nazwisko pod jakimś tekstem, bo mają naprawdę dobrych felietonistów i recenzentów, ale sam fakt, że dostałam szansę i mogę pisać, a ktoś znający sie na rzeczy oceni moje wypociny, znaczy dla mnie bardzo dużo
I pomyśleć, że to wszystko zaczęło się dzięki facebookowi 
|
Wiesz... realizujesz poniekąd jedno z moich marzeń - więc jak najbardziej identyfikuję się z Twoją radością 
Cytat:
Napisane przez badymka
Z racji tego ze jest pelnia i nie moge spac i mam nadmiar roboty i nie powinnam spac przyszedłam na chwile.
Kochane moje dziękuję Wam bardzo za pomoc. Wam Waszym rodzinom i znajomym Jesteście bezcenne.
Zrobiłam wstępne podliczenia do wszystkich pytań.
Niestety kobiety mają większą średnią wieku u jakieś 2 lata - 24, ...coś tam
Ale za to wśród nas więcej mężatek niż wśród chłopa.
Ulubionym - posiadanym telefonem kobiet i facetów jest Nokia.
I większość zdecydowana zarówno nas jak i ich zmieniając sieć przeszłaby do - playa.
Jakieś inne statystyki podam jak zrobię do końca i odeśpię. Jutro się nie zapowiada bo świniobicie
Dobrej nocy kochanieńkie 
|
Matko... Badymka... Ty to pisałaś o 4:49... 
Cytat:
Napisane przez olla74
Kurczak tak z ciekawości zazwyczaj wyprawisz urodziny, czy raczej czasu z okazji 1-go nie masz/?
|
A jakieś takie rozstrzelone w czasie mam te urodziny... niektórzy wpadają na urodzinową kawę przed pierwszym... niektórzy po... a samego 1-szego po wizycie na cmentarzu stawiam kawę i jakieś ciacho - w domu mamy albo teściowej
Cytat:
Napisane przez mww
Właśnie dowiedziałam się, że babcia ma żółciowe zapalenie żołądka... B12 nie jest wchłaniana i będą pobierali jej szpik do badań...
|
kurcze... zawsze coś... oby to było chwilowe zamieszanie...
My w piątek też jedziemy do babci, bo ogólnie jakoś z nią słaaaabo... a nie bywamy tam często, bo to prawie 200 km w jedną stronę...
Cytat:
Napisane przez Sephinrot
aaa no i p. Karolina( wydawca) zaproponowała mi korekty tekstów młodych autorów u siebie w wydawnictwie. Kupa pracy, bo ludzie mam wrażenie, nie znają zasad ortografii, że o stylistyce i budowie zdań nie wspomnę. Ale warto 
|
a to ja sobie przypomniałam, że w szkole średniej niektórzy dawali mi swoje wypracowania do sprawdzenia... nie powiem... szczególnie wyczucie stylu zapisało mi się w pamięci 
Cytat:
Napisane przez Sephinrot
ja stwiedzam, że najlepiej mi się piszę jak nie myślę za dużo, bo potem mam tak samo jak Ty,za dużo swojego zycia przelałabym na papier i w rezultacie wszystko ląduje w koszu 
|
mam to samo! Ale dochodzę do coraz lepszej wprawy - tzn. samokontroli, żeby tego nie robić
Cytat:
Napisane przez takajb
Kurczaku powiedział im że są źle wychowani ,bo nie daja na tace,że parafia nasza niczego nas nie nauczyła
|
a jo tam... trzeba mu było powiedzieć, żeby się lepiej zabrał za wychowywanie swoich dzieci...
a pogrubione stwierdzenie mnie totalnie rozwaliło 
ależ mam katar... normalnie potop...
|
|