Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXXV
Wątek: Scent Bar XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-10, 15:20   #1309
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXV

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Pastę i gumę do włosów z Loreala upolowałem za 15zł za słoiczeka w salonie chcą powyżej 35zł
fajnie
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

I miłej integracji
a dziękuję dopiero jutro jedziemy i to koło południa, bo TŻ dziś jeszcze idzie na Mayday ( ) , wróci nad ranem pewnie wiec musi sie jeszcze wsypać
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. no jacha że chcę

ale faktu to nie zmienia że prędzej padnę trupem niż zaśpiewam z tym bachorem jakąś piosenkę - wiesz swoje dziecko i to małe i to dziewczynka to inksza inność a ten łoś niech mnie cmoknie - nei bedę z 8letnim chuopem śpiewać piosenek - na dziś mam coś z britishcouncil coś tam coś tam ale serio zeby znaleźć coś odpowiedniego to trza w tym albo siedzieć albo przedzierać się godzinami - a on dalej nie choruje

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
eeee nie wiem czemu - ot po prostu wobec buraków w sklepach urzędach itepe - jak ktoś buraczy i zaczyna pieprzyc mi od rzeczy to kurde gasze tak ze jak sie sama słysze to nie wierze że to padło ( zazwyczaj zlewałam i trzymałam buzię na kłódkę, a teraz mi sie nei zamyka )

chuop wychodzi ze sklepu i płacze ze śmiechu całą drogę do domu że kurde jadę z nimi z takiej rury ze sie nie pipcze
nie wiem co mi sie tak zrobiło, ot mam na czole nalepkie "nie podskakuj"
szkoda że to komizm sytuacyjny i nie da się opowiedzieć, tzn. ja nie potrafie
ale fajnie jest - jestem jak buldożer
moze od zimna Ci się języka zaostrza

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora