2011-11-10, 18:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D

Wszystkim chorowitkom duzym i malym 
takze tym, ktorzy nie czuja sie najlepiej :magia
Ostatnio bawimy sie Colorama z Ravensburger, przyjrzyjcie sie, moze i wam sie spodoba.
Sylko bylam, wpadalam przeczytac poczte i wypadalam. Pracowo u mnie nieciekawie, staramy sie o certyfikat i mamy na glowie komisje, ktora sprawdza nasza wiedze i umiejetnosci
poza tym przez 3 dni ciagnely sie "przesluchania"- pisalam wam kiedys o problemach, dzisiaj bylo moje i jakos nie moglam pozbierac mysli, ani za nic konkretnie sie zabrac, denerwowalam sie i nie moglam sie na niczym skupic . Wypadlam dobrze, jeszcze zostaja formalnosci, podpisanie protokolow, dodanie ew uwag, wnioskow i sprawa idzie dalej. Dla mnie nie konczy sie zle, nie poniose zadnych konsekwencji, bo wina nie moja, ktos klamal, czegos nie zrobil jak ja szefowalam, dawal mi albo bledne informacje albo wcale. Po prawie 2 miesiacach od wydarzenia osoba ta sfalszowala dokumenty, dopisujac cale strony i co tylko mogla gdzies wcisnac/dopisac, probujac zwalic wine na mnie i inna osobe. Na szczescie dokumenty te czytalo wiele osob wczesniej, wiec wszystko wyszlo W kazdym moje zaufanie do innych osob zostalo mooooocno nadszarpniete. I jestem klebkiem nerwow.
|
|
|