2011-11-11, 11:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piekiełko Plotkowe cz. 3 Wizażowe wiedźmy nie odpuszczają :D
ja ostatnio w wycinannce kupiłam kilka rzeczy, ale przesylka za darmo do polski i tylko dlatego sie skusilam.
przesylka wpolskich sklepach to masakra. ani te papiery nie sa ciezkie, ani jakos super ciezko zapakowane, nie wiem za co oni tyle kasy biora. pewnie inters idzie ciezko, to chociaz na wysylce sobie odbija )
podobnie zreszta robia ludzie na allego. ksiazke za 4 zloty sprzedaja, i przesylka 16 )
dobrze ze chociaz w uk, przeyslka w miare, 3-5 funtow takze stosunkowo malo do calego zamowienia
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------
Cytat:
Napisane przez joanna_k
widziałam tą promocję,ale mają bardzo drogą przesyłkę.Przy zakupie 10 papierów nie opłaca się  .W ogóle wszystkie sklepy z drogą przesyłką (w scrapie się tylko z tym spotkałam,z elementami biżu koszty są normalne)  .Ile jest takich scrapowych sklepów z tanią przesyłką 2-3?Zdzierstwo i tyle.
|
ofca poza tym zeby miec podwojenie to tzreba minumum 50 zloty tam wydac, poza tym podwajaja tylo papiery!!! nic innego i to jeszcze papiery z wylaczeniem najbardziej popularnego
|
|
|