2011-11-11, 12:41
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior
Zupka chińska na śniadanie  Umieram z ciekawości jak wygląda reszta Twojego jadłospisu na dzisiaj 
A tak w ogóle Orlico jak zdrówko i samopoczucie?
A tak w ogóle dziewczyny, co sądzicie o moim rozdaniowym pomyśle pt. "poznajmy się"? Pytam o szczere opinie, mogą być brutalnie szczere  Ogłaszając akcję wydawało mi się, że to fajny pomysł i miło by było choć odrobinkę poznać drugą stronę eteru... ale ledwo minęła doba a już mam wrażenie, że mój "świeny pomysł" zaczyna mnie gryźć w  Dajcie znać co sądzicie 
|
Oj tam, nie mogłam wymyśleć, co chcę na śniadanie, więc chwyciłam zupkę na czarną godzinę Na obiadek będzie pyszne spaghetti, mamuśka zrobi Uwielbiam spaghetti, robię się głodna na samą myśl 
A czuję się w zasadzie dobrze, tylko co chwila muszę się kłaść, bo mi się ciężko oddycha 
Co do rozdaniowego pomysłu, mam mieszane odczucie. Niby pomysł fajny, ale... Po pierwsze, bez urazy dla nikogo, naprawdę będzie Ci się chciało czytać ewentualne eseje? ^^ Po drugie, nawet jak przeczytasz, to nie ma w ogóle opcji, żebyś zapamiętała coś o kimś - przeczytasz tego kilkadziesiąt albo wręcz kilkaset, pomiesza się wszystko, pozapominasz Aaale, będziesz miała na mailu biograficzną bazę danych wszystkich bloggerek!
|
|
|