Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-11, 13:38   #2014
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość

Urbanku..poszalalaaaaas
Dla Was systko

Bo makijaże robisz tak boskie, że nic ich nie pobije

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30446976]Oj tam, nie mogłam wymyśleć, co chcę na śniadanie, więc chwyciłam zupkę na czarną godzinę Na obiadek będzie pyszne spaghetti, mamuśka zrobi Uwielbiam spaghetti, robię się głodna na samą myśl
A czuję się w zasadzie dobrze, tylko co chwila muszę się kłaść, bo mi się ciężko oddycha

Co do rozdaniowego pomysłu, mam mieszane odczucie. Niby pomysł fajny, ale... Po pierwsze, bez urazy dla nikogo, naprawdę będzie Ci się chciało czytać ewentualne eseje? ^^ Po drugie, nawet jak przeczytasz, to nie ma w ogóle opcji, żebyś zapamiętała coś o kimś - przeczytasz tego kilkadziesiąt albo wręcz kilkaset, pomiesza się wszystko, pozapominasz Aaale, będziesz miała na mailu biograficzną bazę danych wszystkich bloggerek! [/QUOTE]

Haha, czyli dzisiaj dzień makaronowy Narobiłaś mi smaka, choć powiem Ci w tajemnicy, że jesteś najpierwszą osobą, jaką "znam", która je zupki chińskie na śniadanie Boskie

Kurcze, ja chyba jestem jakaś "inna", bo jak najbardziej chce mi się czytać... strasznie intryguje mnie to, do jakiej trafiam widowni, i właśnie miałam nadzieję, że dziewczyny będą pisać dużo i soczyście A mam wrażenie, że (przynajmniej na razie) 30% maili pisane jest tak, jakby to była jakaś kara No ale nic to, jeszcze wiele (mam nadzieję!) przede mną

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30447160]

Pomysł w sumie ciekawy, możesz się dowiedzieć czegoś o innych Ale tak jak wyżej pewnie większości nie zapamiętasz no i skrzynka zapcha Ci się na maxa W każdym razie zawsze to coś innego

A nagrody rzeczywiście super Też się zgłoszę jakoś niedługo
[/QUOTE]

Serdecznie zapraszam i cieszę się, że nagrody się podobają

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora