Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-11, 15:29   #4607
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Magi ściskam Was serdecznie

Mariolu Ciebie też przytulam, niefajna sytuacja

Korzystam z wolnego dnia i sprzątnęłam, zaraz idę po Zuzię i na plac zabaw. U nas chłodniej niż u Was, rano praktycznie codziennie przymrozek. Dziś znów temp poniżej zera, także my chodzimy już w rajstopkach. W czapce czasem, bo jeśli nie wieje to nie zakładam.
Tak jak i pozostałym pracującym mamom mnie również czasu brakuje. Ostatnio Zuzia bez drzemek więc pada ok 19, wczoraj zasnęła 18.40. Dziś podejrzewam, że też tak padnie. Więc wieczorami mam chwilę czasu, żeby coś porobić, sprzątnąć czy obiad ugotować.
Zastanawiam się nad prezentami gwiazdkowymi no i na mikołajki coś dla Zuzi, ale nie wiem co. Chciałam jakieś gry, może klocki. Chciałam też jakieś puzzle ale nie mogę znaleźć takich z twardszej tektury i na podkładce (albo słabo szukam ) i żeby miały z 20 elementów.

I dla wszystkich

Bartosz też dzisiaj nie miał drzemki ciekawa jestem,o której padnie niby się położył,ale po 5 minutach leżenia wstał i było:mamusiu już się wyspałem

Dla Was również Buziaki

A my dzisiaj na dworze,też ciepło ubrani nie byliśmy długo,ziąb straszny i jeszcze do tego wiało,takim mroźnym powietrzem nie ma się co czarować,zima idzie

Ale tu bezruch dzisiaj

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora