2011-11-11, 22:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez inutil
dzień dobry
Wczoraj wyszliśmy  na szczęście to tylko lekkie przeforsowanie, wszystko pozamykane w środku, szyjka ładna, Klusek wielki  Ja mam się dobrze
Muszę tylko przestać wszędzie 'latać' i trochę przystopować 
|
Super ze już w domku a teraz proszę uważać na siebie i maluszka z dwojoną siła  
Cytat:
Napisane przez ewula83
Mamuski,kupujecie laktator,podgrzewacz do butelek czy sterylizator do butelek,czy to raczej zbedne rzeczy?
|
ja kupuję wszystkie 3 rzeczy
Cytat:
Napisane przez kasikzaki
My się jeszcze zastanawiamy z tżtem nad zmianą aparatu fotograficznego. Zawsze chciałam ja sie urodzi dziecko kupić kamerę ale teraz widzę że moja siostra prawie wcale nie używa, siostrzenica dostała na komunię od dziadków i w zasadzie od dwóch lat kilka razy była użyta. Siostra kręci krótkie filmiki na aparacie. I tak właśnie myślimy czy nie lepiej kupić lepszy aparat który też dobrze kręci filmy. Myślimy nad takim, to nie jest lustrzanka ale w takiej właśnie jakości i kreci w HD.
A Wy jak?? też macie zamiar "pstrykać" na każdym kroku maluszka?? Ja bym bardzo chciała mieć dużo zdjęć 
|
my rok temu kupiliśmy wypasioną lustrzankę i tak na prawdę to dopiero teraz jak nasz Tuptuś się urodzi to ją w pełni wykorzystamy  
Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87
O widzę, że twój TŻ ma podobny gust do mojego szwagra oni tez Borysa albo Bruno brali pod uwagę 
|
a czy Ty masz może rodzinę w Rudzie Śląskiej ?? pytam z ciekawości  
Cytat:
Napisane przez czubasek20
Dzis zrobiłam z nimi porządek. Mam takei ciuszki (0-3 miesiące)
43 kaftaniki
17 śpioszków
37 Body
22 takie spodenki z zakrytymi stópkami, nie wiem jak to się fachowo nazywa
i 10 sukieneczek
to takie główne 
|
ale masz ogromną wyprawkę  
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
4 h chyba nadrabiałam  gaduły!
Ja się zbieram do pudła z powrotem, w week nic się nie dzieje, więc nie napiszę nic sensownego  W pon się wsio okaże  Trzymajcie się dziewczęta cieplutko!!!!!! 
|
wracaj szybciutko do nas na stałe  
Cytat:
Napisane przez agawoo
A ja znowu wpierniczam słodkie jak opętana .. prawie całą czekoladę dzisiaj pochłonęłam i jeszcze od czasu do czasu poprawiam biszkoptem upieczonym przez mamę 
|
ciekawe czy ma to coś wspólnego z płcią maluszka  
|
|
|