Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-12, 13:04   #3669
morsmordre
sajkolidżist

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
dzieeeń doberek
wróciłam przed chwilą z rozmowy kwalifikacyjnej i baaaardzo mi się tam podoba kobitka taka fajna, młoda i miła, otwarta na nowe propozycje warunki jak na początek też by mnie satysfakcjonowały.
No także czekam jak zawsze na info
Za to ta druga pani napisała mi dziś rano smsa, że ma ogromne problemy prywatne i nie jest w stanie myśleć o moim zatrudnieniu także przeprasza i życzy powodzenia. No trudno. Może tu się uda..
miłej soboty
żebyś dostała tę pracę!
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ja myślę, że może wymyśla mu różne zajęcia, bo go lubi i lubi spędzać z nim czas- może to dziwnie zabrzmi, ale u mojego taty czasem zauważam takie zachowanie, kiedy Tż mu w czymś pomaga

Widzę, że fajnie Wam dzień minął Ja ostatnio szarlotkę z ladami jadłam na weselu siostry ciotecznej Tż-ta, ale szarlotka była strasznie słodka i tylko połowę zjadłam
Co do filmu to niestety nie polecę nic- nie mam dziś głowy do myślenia, strasznie się zdenerwowałam rano napiszę więcej w klubie.

Trzymam mocno kciuki, żeby się udało
Jest własnie tak jak mówisz - mój tata bardzo lubi TŻ, wczoraj nawet dostałam ochrzan od niego jak powiedziałam do TŻ "Tomo" powiedział, że do bliskich osób mam mówić ładnie, a nie tak!:P

Ja z trudem zjadłam też tę moją szarlotkę, była w dodatku udekorowana góóóórą bitej śmietany, po tym wszystkim tak nas zmuliło, że przytuliłam się do TŻ i prawie zasnęłam w tej knajpie
Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Fajnie, że się odezwałaś, tęskniłyśmy! Wpadaj tu częściej.

Boże, ten Twój teść to jakiś ciul kompletny . Ładny psiuuuunek !

Salon w Tąpkowicach, koło Pyrzowic. Pojadę z Tobą po suknię :P!

Ehhhh, przykro mi ...

3mam kciuki, żebyś dostała tę pracę!

Na imprezie było super . Wytańczyliśmy się, wybawiliśmy, fajnie było . Tylko jestem cholernie śpiąca, bo spałam 4 godziny . Narobiłyście mi smaka na szarlotkę i chyba zrobię .
Pojedziesz?
Super, że impreza się udała!
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to ostatnio myślałam, że padnę, bo dwóch prowadzących w radio wygłosiło we wtorek mniej więcej taką przemowę:
"Wszyscy nie mogą pozbierać się po tragicznej śmierci Hanny EM. Podejrzanymi w sprawie są Małogrzata KA, która nie chciała odgrywać roli bohaterki, oraz Ilona EŁ, reżyser serialu. W sprawę zamieszany jest również mąż Hanny EM, Marek EM, który dzień po śmierci żony zmienił status na fejsbuku na 'wolny'. Hanna EM zginęła śmiercią tragiczną, bo w zwolnionym tempie wjechała w stertę kartonowych pudeł. Teraz już nie będziemy mówić 'kopnąć w kalendarz', ale 'wjechać w kartony'. Szkoda, że nie możemy powiedzieć, że Hanna EM 'spudłowała'. Przyczynę zgonu badają również lekarze, którzy podejrzewają, że kobietę mógł wykończyć.... TASIEMIEC"

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Na szczęscie dziś nie muszę sprzątać, bo już wszystko porobiła wczoraj. na dziś zostawiłam sobie naukę. Po południu przyjeżdza TŻ i będziemy robić pizzę
Też będę mieć dzisiaj pizzę na kolację!

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora