Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-12, 13:15   #3670
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to ostatnio myślałam, że padnę, bo dwóch prowadzących w radio wygłosiło we wtorek mniej więcej taką przemowę:
"Wszyscy nie mogą pozbierać się po tragicznej śmierci Hanny EM. Podejrzanymi w sprawie są Małogrzata KA, która nie chciała odgrywać roli bohaterki, oraz Ilona EŁ, reżyser serialu. W sprawę zamieszany jest również mąż Hanny EM, Marek EM, który dzień po śmierci żony zmienił status na fejsbuku na 'wolny'. Hanna EM zginęła śmiercią tragiczną, bo w zwolnionym tempie wjechała w stertę kartonowych pudeł. Teraz już nie będziemy mówić 'kopnąć w kalendarz', ale 'wjechać w kartony'. Szkoda, że nie możemy powiedzieć, że Hanna EM 'spudłowała'. Przyczynę zgonu badają również lekarze, którzy podejrzewają, że kobietę mógł wykończyć.... TASIEMIEC"

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Jest własnie tak jak mówisz - mój tata bardzo lubi TŻ, wczoraj nawet dostałam ochrzan od niego jak powiedziałam do TŻ "Tomo" powiedział, że do bliskich osób mam mówić ładnie, a nie tak!:P

Ja z trudem zjadłam też tę moją szarlotkę, była w dodatku udekorowana góóóórą bitej śmietany, po tym wszystkim tak nas zmuliło, że przytuliłam się do TŻ i prawie zasnęłam w tej knajpie
Z jednej strony to dobrze, że Twój tata lubi Tż-ta ale wiadomo, że czasem to jest uciążliwe
i jeszcze tak Ci uwagę zwraca

nie ma to jak zjeść szarlotkę i 'pójść' spać widzę, że nawet nie czekałaś aż do domu pojedziecie