Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-13, 11:56   #654
paskudas
Zadomowienie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cytat:
Napisane przez curry Pokaż wiadomość
Pokaz zdjecie, uwielbiam ogladac wlosy zwlaszcza takie do pasa
Dorobię się zdjęcia to pokażę

Cytat:
Napisane przez XxCzarnotkaxX Pokaż wiadomość
Na to farbowanie wydałam na 2 farby a widać kolor na czubku tam gdzie miałam wielkie odrosty i gdzie nie gdzie przy pasmach ;d
2 farby bo też prawie do pasa mam kłaki ;p
Ale już nie chce tego czarnego chcę zmian!Tż mówi że pewnie go rzucę skoro zmieniam kolory kłaków ;p;d
Faceci to zawsze mają jakieś supergenialne pomysły

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
Paskudas ja tez mam ochotę spróbować bez gumy, ale za bardzo się boje, a TŻ raz prosił "tylko na chwilkę", ale jednak jestem zbyt zasadnicza i jak nie to nie
My na razie lecimy na durex classic b było duże opakowanie i trze złożyć, a poza tym trochę kasy brak i w sumie też dlatego.
U mnie też miało być na chwilkę ale jakoś mi się za bardzo spodobało

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
my też durex classic!

28 dzień... ciągle czekam, ale już mnie boli WSZYSTKO ... jak tam u Was ? Paskudas - okresik jest już?
Nie ma jeszcze czekam i czekam ale brzuszek nasuwa i wiem, że będzie my kobiety to czujemy, czekamy razem

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
No ja wiem co by się po tym działo(kiedyś gumka nam się zsunęła to był horror o ile on spokojny i opanowany to ja schiza ). U mnie będzie bez prezerwatywy jak będziemy się od dzidziusia starać, bo mój TŻ nie chcę żebym brała tabletki/miała plastry czy jakąkolwiek inną antykoncepcje hormonalną. Czyli tak za 4 lata będzie bez
Fajnego masz faceta, dobrze że nie naciska

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Mój też ten sam tekst: "tylko na chwilkę" Ale ja się dawałam skusić, bo też lubię Zazwyczaj zaraz po okresie, albo kiedy wiedzialam, ze na drugi dzien dostane okres. Tylko ja nigdy nie schizowalam i panikowalam prze ciąza.
Ja się zawszeeee zarzekałam, że bez nie nie nie i o

A tu z innej beczki wyczytałam o czosnku dla dziewczynek, które miały problem z krzepliwością krwi:
"Zdaniem badaczy czosnek może również obniżać krzepliwość krwi. Przy tego typu problemach zalecana dawka czosnku to 10 lub więcej ząbków. Ale uwaga! Można je jeść tylko w celach profilaktycznych, zanim dojdzie do jakichkolwiek zaburzeń na tle zakrzepowym."