2011-11-13, 12:12
|
|
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Cytat:
Napisane przez Black Cashmere
[...] albo sznurowac glany po kolana ;P
|
Ja tam szybko sznuruję glany. Znajoma z LO była załamana jak się okazało, że ja zakładam swoje glany szybciej niż ona swoje sandały 
Cytat:
Wczoraj dopadł mnie szał zakupowy na allegro...stwierdziłam, że z Tż'em za mało ruszamy głowami, więc kupiłam 3 gry...
Tabu,
Jenga,
Osadnicy z Catanu
Będzie w sam raz na zimowe wieczory, albo na spotkania ze znajomymi
|
Ale fajnie Ja muszę scrabble odkurzyć. I na następnej imprezie pogram ze znajomymi 
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
wiecie co ja to beznaddziejną córką jestem 
jak byłam 2 tyg temu w domu, to powiedziałam mamie, że już sama się totalnie utrzymywała będę ( bo do tej poru dorzucała mi coś do stancji i wtedy po doliczeniu stypendium miałam kasę na to, żeby sobie kupić jakiś ciuch w miesiącu, kosmetyk, bilet, kartę do tel.. i spokojnie mi wystaczało. W tatmtym semestrze tak na laptopa odłozyłam.
A moja siostra nie ma stypendium i dziką afere zrobiła, ze mi wstyd powinno być że kase sepie od rodziców  I ile mogę tego słuchac.. wiec powiedzialam, że sama się bede utrzymywała. I się pokłociłam z mama przez to
Bo kurcze ja idealna nie jestem ale moja siostra czasami powinna przymknąć buzię bo dostaje 3 razy więcej niż ja kasy.
A dziś tato był w lbn z dziadkami bo oni auto kupują i mi tylee jedzenia przywiózł  i na buty mi dał  a mama jakiś czas temu jak dzwoniła to tylko pytala w jakich chodzę bo zimno już w adidasach  aż mi sie glupio zrobilo 
|
Fajnych rodziców masz I to normalne, że trochę Cię wspomagają finansowo To siostra zachowuje się fatalnie. Kiedyś jej powiedz, że powinna siedzieć cicho, bo to ona bierze od rodziców więcej kasy.
|
|