Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-13, 12:50   #4914
Rybkamonia
Raczkowanie

Dot.: Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja sama już nie wiem; przy 70gramach to chyba będzie widać moje włosy i jakieś mysie ogonki na dole ? Jeśli mam zakładać takie włosy kilka razy w roku to może kupić syntetyczne ale gęste ? Niektóre można podobno kręcić a ja mam loki
powiem szczerze-jak masz nosic 70 gr to lepiej sobie dawrowac.
nawet przy malej ilosci wlosow wyglada to fatalnie..cena to nie wszystko

bedziesz miala takie pare strąkow i tyle..zero efektu o ktory nam wszystkim chodzi.

minium 100 gr..choc w przypadku niektorych firm to i tak jest malo bo tyle wlosy waza z klipasami..

dawno mnie tu nie bylo..dziewczyny rapunzele po myciu to tragedia..konce to jedno wielkie siano..nie wiem czym to doprawdzic do porządku..a uzywam naprawde dobrych kosmetykow.. dramat.

Rapunzele cameronom,tym dawnym do piet nie siegaja..nie wiem co z nich bedzie za kilka miesiecy..

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja sama już nie wiem; przy 70gramach to chyba będzie widać moje włosy i jakieś mysie ogonki na dole ? Jeśli mam zakładać takie włosy kilka razy w roku to może kupić syntetyczne ale gęste ? Niektóre można podobno kręcić a ja mam loki
a syntetyki.te to wogole lepiej sobie odpusc.no chyba ze chcesz wygladac jak malowana lala a po myciu miec mopa na glowie.

dzieczyny ktore sie zastanawiaja nad metoda clip on!
nie kupicie dobrych wlosow ,nie bedziecie miec efektu jjesli chcecie na to przeznaczyc 100zl!

nie ma tak dobrze

ja ostatnio wywalilam prawie 1000 zl na rozne komplety clipow naturealnych i jakos zadne mnie nie powalily..

dobre wlosy o znosnej gramtaurze to min 250zl..

pozdrawiam
Rybkamonia jest offline Zgłoś do moderatora