2011-11-13, 13:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
hej, ja na razie nie nadrobię, za co z góry przepraszam
Nawet pisałam do Was dwa dni temu, ale widzę, że zjadło mi odpowiedź i nic się nie zapisało
Jestem u rodziców, wcześniej byłam u teściów, mały spał w ogrodzie, a ja grabiłam liście - Castia mi swoim postem przypomniała, że dawno tego nie robiłam przydał mi się ruch
Sto lat dla Filipka i Lily!
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
może skaza, mala nietolerancja
mój siostrzeniec ma skazę i azs,
to właśnie ma takie suche plamy czerwone,
do teraz miał dosłownie 2 plamy na nodze,
a teraz od 2 tyg. cały wysypany bo zima to się nasila
i musi ograniczyć nabial prawie do 0
a latem jadł i było ok 
|
o, nie wiedziałam, ze zimą się nasila - ja muszę Krzysia obserwować na razie, bo lekarz u nas wykluczył niby skazę, ale powiedział, że jeśli po maści te plamki nie zejdą (a one czasem są, a czasem nie), to będziemy myśleć...
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Nie sposób was nadrobić  ... Wybaczcie, ale nie mam w ogóle czasu żeby nadrabiać tyle stron wstecz, a w międzyczasie jak będę nadganiała to wy wyprodukujecie 5 następnych 
U nas znów katar i kaszel, a właściwie nie nie, nie kaszel... KASZLICHO  Małemu spływa katar do gardła i cherla jak stary, mnie w dodatku też coś złapało i tak w weekend mieliśmy domowy szpital. Szkoda mi Małego, złapał znów wirusa od chorej córci mojej szwagierki, która przychodzi do nas dzień w dzień i spędza całe dnie  to już 3 raz w ciągu 1,5 miesiąca, jestem taka zła!!!!    Żadne gadanie do niej nie przemawia, ma w nosie, że przychodząc z chorym dzieckiem zaraża Filipa...
Uciekam bo ten gałgan dorwał się do miski z jabłkami 
|
nie wpuszczaj szwagierki do domu!
tity, biedna, zepchnięta z łóżka przez własne dziecko
jeszcze chciałam się pochwalić, że Krzyś dzisiaj usiadł sam i powtórzył ten wyczyn dwa razy, więc tym razem to raczej nie był przypadek
|
|
|