Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Rossmannie wstydź się kobieto?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-13, 16:37   #81
mlel
Raczkowanie

Dot.: W Rossmannie wstydź się kobieto?

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Rossmann jest fajnym sklepem tylko opinie psują mu: sprzedawczynie i ochroniarz, który mnie strasznie wkurza. Nie lubię jak ktoś za mną chodzi i ciągle się patrzy jakby człowieka nie widział. Wolę wtedy wyjść.

ale jak pracowałam to uwierzcie mi ochroniarz łapał na gorącym uczynku takie osoby po których byście się nawet nie spodziewali stojąc obok nich w sklepie.
To jednak jest ich praca wiec niech robią to co do nich należy, fakt może czasami przeginają mnie raz opieprzył ze marnuje testery-choć chyba po to są aby je sprawdzać bo w ciemno nikt nic nie będzie kupował. ale to taki jeden miałam przypadek.

co do pań pracujących to ja akurat pracowałam w zespole który miał już swój staż, teraz Rosmann robi tak że jak dostajesz umowę na okres próbny na 3 miesiące-przedłuża ci później na 1 rok, po czym musisz się martwić bo jest duże prawdopodobieństwo że cie zwolnią, jeśli natomiast tego nie zrobią, to dają ci umowę na 3 lata po czym będą ciebie zwalniać.
Dlatego teraz personel jest nijaki bo ciągle są nowe osoby które nie nadążają za tym wszystkim co się w ich sklepie dzieje.

[euc2]892974[/euc2]

Zachwycona nowym mieszkaniem

wymiana

mlel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując