2011-11-13, 16:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: W Rossmannie wstydź się kobieto?
Cytat:
Napisane przez Karen15
Rossmann jest fajnym sklepem tylko opinie psują mu: sprzedawczynie i ochroniarz, który mnie strasznie wkurza. Nie lubię jak ktoś za mną chodzi i ciągle się patrzy jakby człowieka nie widział. Wolę wtedy wyjść.
|
ale jak pracowałam to uwierzcie mi ochroniarz łapał na gorącym uczynku takie osoby po których byście się nawet nie spodziewali stojąc obok nich w sklepie.
To jednak jest ich praca wiec niech robią to co do nich należy, fakt może czasami przeginają mnie raz opieprzył ze marnuje testery-choć chyba po to są aby je sprawdzać bo w ciemno nikt nic nie będzie kupował. ale to taki jeden miałam przypadek.
co do pań pracujących to ja akurat pracowałam w zespole który miał już swój staż, teraz Rosmann robi tak że jak dostajesz umowę na okres próbny na 3 miesiące-przedłuża ci później na 1 rok, po czym musisz się martwić bo jest duże prawdopodobieństwo że cie zwolnią, jeśli natomiast tego nie zrobią, to dają ci umowę na 3 lata po czym będą ciebie zwalniać.
Dlatego teraz personel jest nijaki bo ciągle są nowe osoby które nie nadążają za tym wszystkim co się w ich sklepie dzieje.
|
|
|