2011-11-13, 18:52
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy Huncwotek - rozmowy o Harrym Potterze i nie tylko :)
ja dopiero zaczynam właściwie, bo poszłam myć kudły oO
2 działy i jakieś 60 str przede mną... ze 2-3godz jak nic 
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;30484005]No mogłabym ale po co 
Kiedyś koleżanka powiedziała mi (nie chwaląc się) ze chciałaby bez makijażu wyglądać tak ładnie jak ja , wiec chyba nie jest ze mną tak źle jak się nie umaluje
Mnie strasznie stresowały piątki bo miałam zajęcia z okropna baba której nikt nie lubił, i nie było wiadomo czego się po niej spodziewać.[/QUOTE]
To u mnie jest nienormalna baba od ruskiego 
Cytat:
Napisane przez nouvelle90
Jak ty się dobrze znasz na makijażach oczu to pewnie byś umiała tak pomalować żeby było ładnie. Ja bym się bała szaleć, więc w okularach ograniczam się do kresek. I też chyba powinnam się pouczyć, bo mnie sumienie zżera, że sobie dzisiaj olałam. Też tak macie, że w niedzielę się stresujecie poniedziałkiem? Ja kiedyś tak nie miałam, ale na studiach coś mi odbiło i niedziela to dla mnie koszmar. Dobrze, że mam weekend od czwartku to chociaż trochę mogę odetchnąć.
|
No ja przeważnie w niedzielę czuję już widmo poniedziałku, a po dłuższym wolnym to już w ogóle chyba, że nie muszę się uczyć, ale i tak powoli myślę...
|
|
|