Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 2011 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-13, 20:33   #908
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

truscafka przeczytałam co Cię spotkało - masz racje, powiesz o wszystkim lekarzowi

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Chawa jak czytam Twoj opis porodu, to chyba mialysmy podobne doswiadczenia i odczucia
A mówią, ze każdy poród jest inny W sumie cieszy, ze ktoś przeżył coś podobnego - czyli obydwie maiłyśmy fajny poród

ania21_21 my też śpimy z małym, bo w domu za bardzo sie wychładza w nocy. Mały jeszcze się nie przyzwyczaił do takich temperatur, po tym ukropie na położniczym. Z czasem będzie spał w swoim łóżeczku, na razie to sprawdzam co z nim przy każdym jego chrumknięciu i nie muszę wstawać jakby to miało miejsce w przypadku gdyby spał u siebie.

Strasznie chciałabym aby Aron miał juz miesiąc Wiem że ten czas szybko zleci, ale póki co ten brak zgrania mnie meczy.
Dzisiaj zrezygnowaliśmy z kąpieli małego, ale jutro czeka nas to - ale się będzie darł.

Idę zająć sie moimi cyckami.
Dobranoc
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora