2011-11-13, 20:08
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
Napisane przez CrazyMachine
Bardzo-bardzo dziękujemy.
To jeszcze opiszę, co nam się wczoraj przydarzyło. Wczoraj od rana mała miała takie zaróżowione policzki. Na początku myślałam, że coś zjadłam i to znów skaza się odzywa - pierwszy objaw rumiana buzia, później sądziłam, że za gorąco mam w domu. Wietrzenie i rozbieranie małej nic nic nie dało. Ale to było w sumie nic. Po wieczornej kąpieli rumieńce bardzo nabrały na sile. Sprawdziłam, nie była to temperatura, sądziłam, że pewnie nagrzała się w cieplej wodzie, rozebrałam małą. Mąż jednak po jakimś czasie stwierdził, że w sumie to zimna jest, a ona robi się coraz bardziej czerwona. Już miałam w gaciach, do szpitala chciałam jechać, gdy nagle coś mnie tknęło. Umyłam jej buzię gotowaną wodą i zaczęło powoli schodzić. Okazało się, że Kropka jest uczulona na mój krem do rąk, a ja jej kremowałam buzię jej kremem i pewnie z rąk przeszło. Że nie wpadłam na to wcześniej - mam krem Johnson, a wiadomo, że nawet ich kosmetyki dla dzieci nie mają dobrej opinii.
|
zdolna bestia jesteś, że rozszyfrowałaś powód zaczerwienienia

Cytat:
Napisane przez telik
jutro usg bioderek
grzecznie prosimy o kciuki
ach i muszę sie pochwalić że na wadze w końcu 5 z przodu
|
za bioderka i za wagę 
Brumku no to dla Tymusia.
Patik tak się wczoraj odstresowałam, ze dzisiaj w nosie miałam wszystko i nic (ani nikt ) nie było w stanie mnie zdenerwować.
Kajool prześlesz mi na PW linka z którego żyrafkę kupowałaś (zakładam, że przyszła Ci oryginalna)? Boję się podróbek .
Ps. Trzeba by nowy wątek założyć, bo już zaraz 5000 post będzie.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!
Edytowane przez iustyna1
Czas edycji: 2011-11-13 o 20:10
|
|
|