2011-11-13, 21:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Napisane przez asia_102
kochany  i chyba nawet nic nie chciał... 
czujnik ruchu...  chyba mi podpowiedziałaś prezent gwiazdkowy
u mnie wygląda jakbyś miała zbliżony ten kolor do Popielewicz  w każdym razie to mi wygląda na jakiś poziom 9, ale szczerze mówiąc nie znam tak dobrze farb, żeby coś polecić
cudna czapa, cudny kolor włosów 
|
dziękować  wszędzie się dopatrzycie koloru włosów   
A tak w ogóle to wczoraj byłam u mojej fryz na podcięciu i z 55cm zostało mi 52cm niby z tyłu w długości jakiejś różnicy nie widać ale ja z przodu widzę jak biorę włosy na przód a już się przyzwyczaiłam do takich długaśnych no ale trudno trzeba było, na zimę taki "kop" im się przyda 
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------
[QUOTE=Kotka17;30486655]
Cytat:
Napisane przez snowhitee
dziękuję  a gdzie Twoje fotki włosów? 
no chodziło mi głownie o ten kolczyk pod ustami  super
a ja rozmawiałam z kolegą o psiaku i jest następną osobą która powiedziała "nie jestem pewnien czy to dobry pomysł teraz,może kiedyś tak" no kompletnie sie załamałam  az zadzwoniłam do mamy, nic jej takiego nie powiedzialam a ona do mnie " porozmawiamy w poniedziałek co ty chcesz już przyniesc psa" a siostra dodała "musiałabys sie nim opiekować wyprowadzać zabierać z tąd..." a z ciapkiem ja wychodziłam dwa razy dziennie, ja mu dawałam jesc, ja mu kupowałam smakołyki  zaczełam sie zastanawiać czy jestem złym opiekunem i nie zasługuje na przyjaciela 
|
Kotka ja Ci powiem szczerze, JA bym brała pieska, nie zastanawiałbym się nawet teraz szczególnie tego potrzebujesz, moim zdaniem obdarzysz go wielką miłością, tym bardziej teraz po stracie Ciapka Jeżeli tylko masz możliwość na opiekę nad nim, wychodzenie itd (a wiem, że pewnie masz bo przecież do niedawna miałaś pieska) to nie ma się co dłużej zastanawiać i dołować tylko działać życie jest krótkie pamiętaj o tym
|
|
|