Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-13, 22:06   #2567
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
WITAM

ale spokojny weekend na forum dawno tak nie było

a ja dzisiaj poleniuchowałam miałam iść na zajęcia ale jakoś brak chęci było i sobie odpuściłam następny zjazd za dwa tygodnie uuuffff .....

a my chyba zdecydujemy się na TAKO JUMPER z TZ któraś też planuje ??

jutro zaczynamy z Tuptusiem 30 tydzień

czubasku też mam ten sam problem z opuchnięciem dopóki nic mnie nie ociera i nie mam za obcisło to jest ok a wszystko zaczęło się od luteiny która mi gin zapisał oby na wizycie 21.11 nie kazał mi już jej stosować
my się zastanawialismy nad tako ale pan w sklepie nam pokazał, ze złozony zajmuje więcej miesjca od tego, ktory my wybralismy a to dla nas tez wazne... no i ten ktory my wybralismy jest tanszy
Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Bardzo fajny

A ja czasem oglądam używane łóżeczka na allegro, bo nie zależy mi na nowym, poniewaz mamy turystyczne po synku ale tylko poziom najniższy, więc łóżeczko drewniane potrzebuję tak na 10 m-cy. Ale nic nie kupowałam bo: Teście powiedzieli że oni Nam mogą kupić łóżeczko.

Dziś z rozmowy tak jakoś wyszło, (a TŻ wspomniał o Tym że jestem mistrzynią licytacji i okazji na allegro)że padł z ust teściowej tekst "No to pewnie uda Ci się kupić jakieś łóżeczko do 100 zł"

No cóż, śmiać mi się chciało jak nie wiem co, bo chyba zapomniała co mówiła jeszcze 2m-ce temu. A szkoda bo bardzo fajna aukcja mi przepadła kilka dni temu i łóżeczko zostało sprzedane za 52 zł i to w moim mieście. A nie licytowałam specjalnie bo wiedziałam, że kilka razy oferowali się z kupnem łóżeczka i nie chciałam robić zamieszania, tylko pozwolić im kupić dla wnuka....

Dzięki Bogu mam już w sobie na tyle luzu i na tyle doświadczenia życiowego w takich sprawach, że nawet mnie to nie zdenerwowało tylko rozbawiło.
uu to kiepsko z tą tesciową...tez się zastanawiałam, czy moi się nie wycofaja z kupna wózka ale wczoraj powiedzieli ze kasę dostaniemy w połowie grudnia... wiec sie chyba nie rozmysla

a teraz bede ryczec..uwaga...
na udzie mis ię rozstępy zrobiły.... bo ja głupi osioł, matoł jeden, tłumok ;D babydremamem na rozstepy tylko brzuch, posladki i biust smarowałam A reszte zwyklaym balsamem bo mi nie przyszło do głowy ze mi sie na udzie zrobia... tak na samej górze na jednym mam z pięc takich centymetrowych kreseczek buuuuuuuuu
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora