Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-13, 21:16   #701
xsylax
Zadomowienie

Dot.: Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)

Cytat:
Napisane przez kropaa Pokaż wiadomość
Ja zalewam wrzątkiem ale czekam aż ostygną bo ciepłych nie jestem w stanie przełknąć.. czy robi to jakąś różnice?
A dla mnie zimne są gorsze w smaku
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

No to ja taka uradowana że ich nie czuć, namówiłam TŻa by spróbował ode mnie łyka - no to spróbował i nakrzyczał że próbuję go otruć i że mam tego świństwa przy nim nie pić

Cytat:
Napisane przez Dotka z OZ Pokaż wiadomość
Tak ta. A co próbowałaś?
W sumie lubię cytrynki, ale żeby chociaż troszkę cukru.
Tak, w tym roku zrobiłam nie pamiętam już, ze 2 czy 3 miesiące temu. W sumie to jakichś tam wielkich efektów nie widziałam ale pewnie się organizm oczyścił.
Cytat:
Napisane przez karolowanka Pokaż wiadomość

a woda z cytryną? Gdzieś czytałam, że szklanka takiego napoju też oczyszcza z toksyn i tak dalej.
No jasne, że oczyszcza ale ta kuracja 10 dniowa to taka bardziej ekstremalne oczyszczenie jest

Aha, sprawdzałam dzisiaj czy po dodaniu miodu przypadkiem drożdże nie zaczną się ruszać po jakimś czasie, ale nie, były tak zabite jak tylko się da, także jak na moje można słodzić cukrem albo miodem.

Edytowane przez xsylax
Czas edycji: 2011-11-13 o 21:19
xsylax jest offline Zgłoś do moderatora