2011-11-13, 21:55
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
szukam koralików,oddam zestawy do robienia paznokci akrylowych
REGULAMIN
1.Zawsze wysyłam kosmetyki odpowiednio zabezpieczone, przed ewentualnymi uszkodzeniami podczas transportu i tego samego oczekuję od ciebie!
2. Wysyłam zawsze paczką lub listem rejestrowanym, i również tego samego oczekuje od Ciebie.
Jeżeli paczka do mnie nie dotrze a ty nie będziesz miała potwierdzenia wysłania będzie to równoznaczne z oszustwem i poskutkuje negatywem
3.Jeżeli masz mniej przekupek niż ja, lub chociaż jednego negatywa, wysyłasz pierwsza.
Szukam rożnych koralików szklanych naturalnych dużych małych drewnianych sznurków i zapięć ja w zamian mogę oddać kosmetyki i szpilki długie i krótkie książki.Jeśli coś was zainteresuje piszcie. 
zamienię tipsy kolorowe bordowe turkusowe pomarańczowe czerwone i 2 szkatułki białych z krótką kieszonką jedne mają fajny wzorek w pudełeczkach , różne proszki akrylowe takich firm jak alle paznokcie, nail design, i- nails ,covery bezbarwne i białe, 3 gilotynki do tipsów.  prajmer kwasowe do wytrawiania płytki sporo ozdób do paznokci ,posiadam również zestaw tipsów przeźroczystych .Po południu zamieszczę zdjęcia.
Edytowane przez dada72
Czas edycji: 2011-11-22 o 13:06
|
|
|