|
Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201
Cytat:
Napisane przez glamourous
Dreamnes a czemu was w szpitalu az 6 dni trzymali?
ja tez mialam zielone wody mimo ze do terminu bylo 5 tygodni...one zielenieja chyba jak maluszek smolke za wczesnie odda
a wlasnie- jeszcze jedno z wrazen porodowych. mi te wody odeszly w szpitalu o 5 rano...kolacja byla poprzedniego dnia o 17, pozniej jeszcze cos tam jadlam ale juz malutko bo mialam mega zgage i az sie balam 
jak mnie o 7 wziely na porodowke to juz mi kiszki marsza graly a do 11 kiedy chlopcy sie obudzili to myslalam ze mi zoladek sie do kregoslupa przyssie...no i po porodzie 2 godz nic jesc nie pozwalaja ( w razie jakby jakis krwotok sie pojawil i byla konieczna interwencja chirurgiczna...) wiec jesc dostalam dopiero w porze obiadu po 13...ratowalam sie woda co bylo o tyle niefajne ze potem mi sie co chwila siku chcialo a jako ze musialam byc caly czas pod ktg to do kibelka mi wstac nie pozwolily- tylko basen...a jak rozwarcie juz duze to cewnik zalozyly i tyle. po cewniku potem mialam 2 dni bole przy siusianiu 
to taka mala dygresja 
|
u nas jak miałam cesarskie to trzymają 5 dni, ale mała miała żółtaczkę wiec dobę wiecej bo ją naświetlali
dla pocieszenie ja nie jadłąm nic w dzień co mi się poród zaczał.. bo o 6 tej jak miałam lekkie skucze to już mi zołądek odmawiał ochoty ,,,, pozniej w szpitalu jakbyłam to już na porodówce nie jadłam po cesarce 2 doby nie jadałam. omg 3 doby nie jadłąm a głodna zaczełam być jak wkońcu dali na podrażnienie jelit kleik
Czas edycji: 2011-11-13 o 23:19
|