2011-11-14, 08:59
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Witajcie, u mnie w końcu ok z wagą, dwa dni dokładnie wszystko liczyłam, co zjadłam, i nie było problemu, dziś waga wróciła na 56,2
Jednak trzeba być systematycznym w planowaniu dietki. Chyba, ze tylko ja tak mam, że jak nie liczę to wydaje mi się, że jem mało, a tak naprawdę pochłaniam o wieeeele więcej kalorii.
Monia, a może zajrzysz na stronę zaadoptuj kotka.pl ? O choroby nie masz się, co martwić, kotki ze schronisk są często bardziej zadbane i już zaszczepione, niż od prywatnych osób. No, ale jeśli weźmiesz takiego z rodowodem, to raczej na pewno właściciel zadbał, bo mógłby być stratny w innym przypadku.
Tak sobie myślę teraz, że przy Twoich małych synkach to faktycznie lepszy byłby piesek, jak już ktoś wspomniał.... Kot to jednak męczy się, gdy ktoś go zaczepia za często, a wiadomo dzieciaki pewnie chciałyby się bawić. No i pies jest bardziej lojalny, wkurzony kotek, nawet najłagodniejszy może drapnąć 
Moje wczorajsze menu:
1. Płatki fitness z mlekiem
2. Szklanka soku marchwiowo-pomarańczowego
3. Kasza jaglana, pieczony indyk (nie cały oczywiście ), buraczki
4. Jabłko
5. Pomidory duszone z brokułem i paluszkami krabowymi
6. Rozgrzewająca herbata z cytryna, cukrem i rumem
Wszystko w takich ilościach, że zmieściłam się w kaloriach i byłam bardzo najedzona cały dzień
Mój plan na dziś:
1. Serek wiejski + wafel ryżowy + szklanka soku marchewkowego (już zjadłam i się bardzo najadłam)
2. Jabłko ( ze 2 sztuki)
3. Schab pieczony z duszonymi pomidorami i cebulką
4. Ze dwa wafle ryżowe
5. Sałata lodowa+pomidor+paluszki krabowe+łyżka jogurtu 
Wychodzi mi ok. 1100 kcal.
Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2011-11-14 o 09:27
|
|
|