2011-11-14, 09:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Witajcie kochane 
U mnie dzisiaj kolejny spadek
Obecna waga 73.2kg, dzisiaj spadlo 0.8kg
Bardzo sie ciesze!
Pozatym czuje juz po sobie ze jest coraz lepiej, rzeczy juz sa luzniejsze a ja czuje sie lzejsza, naprawde jestem mega szczesliwa, oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez patiuszka
Witajcie, u mnie w końcu ok z wagą, dwa dni dokładnie wszystko liczyłam, co zjadłam, i nie było problemu, dziś waga wróciła na 56,2 
Jednak trzeba być systematycznym w planowaniu dietki. Chyba, ze tylko ja tak mam, że jak nie liczę to wydaje mi się, że jem mało, a tak naprawdę pochłaniam o wieeeele więcej kalorii.
|
Z ta systematycznoscia to prawda ja codziennie musze miec wszytsko zaplanowane zeby nie wpadlo mi dnia nastepnego nic nie dozwolonego w rece, wypisuje sobie odrazu licze kalorie i trzymam sie godzin posilkow, zrobilam sobie tabelke w exelu i dzieki niej jakos funkcjonuje
Cytat:
Napisane przez patiuszka
Tak sobie myślę teraz, że przy Twoich małych synkach to faktycznie lepszy byłby piesek, jak już ktoś wspomniał.... Kot to jednak męczy się, gdy ktoś go zaczepia za często, a wiadomo dzieciaki pewnie chciałyby się bawić. No i pies jest bardziej lojalny, wkurzony kotek, nawet najłagodniejszy może drapnąć 
|
Wlasnie takie drapniecie moze byc dosc niebezpieczne dla takiego malutkiego dzieciatka...
Dobrze by bylo przycinac te pazurki raz na jakis czas dla bezpiecznestwa
|
|
|