Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-14, 10:02   #2589
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

hej kochane
Śpieszę z informacją, że Sandra leży od soboty w szpitalu, znowu miała wysokie ciśnienie i pojechała na IP, zatrzymali ja by je wyregulować,obniżyli je do 150/90, ale dali też leki na rozwinięcie płucek małej w razie cesarki, kazała Was pozdrowić jestem z nią w kontakcie, także będę Was informować co u niej
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Hej, hej, Dziewczynki

Alez mnie tu dawno nie bylo. Nawet nie bede probowala nadrobic, bo to chyba niemozliwe w mojej obecnej sytuacji.

Pochorowalam sie po tych wszystkich zawirowaniach z tesciami i mieszkaniem. Do tego stopnia, ze tz caly czas byl na linii z moim "starym" prowadzacym i wpakowal mnie na kilka minut do wanny z zimna woda, zeby zbic temperature. Gdyby nie pomoglo, mialam jechac do szpitala, ale na szczescie udalo sie tego uniknac.
Oczywiscie komentarz tesciowej: "ona sama jest sobie winna"
i to nic, ze jej panicz - synalek chorowal i pewnie mnie zarazil, a kiedy moj tz jej o tym wspomnial, to stwierdzila, ze on na pewno nie ma wirusa i nie zaraza, ale ja to co innego, ze to na pewno wirus i teraz ja zaraze innych Wytrzymalam dwa dni po tej goraczce, spakowalam sie i wyjechalam. Nie pytajcie, ile nerwow mnie kosztowala cala ta sytuacja z mieszkaniem, bo nawet nie jestem w stanie tego okreslic.

Jestem teraz we Wro, ale chyba bede musiala przyjechac tu jeszcze raz, bo na razie nic nie zalatwie. Przez to, ze wyjechalam niedoleczona, co chwila laduje w lozku i choroby ciag dalszy. A ze spie u znajomych, to tez nie czuje sie tak do konca jak u siebie i nie wypoczywam tyle, ile powinnam i kolko sie zamyka.
Sporbuje jutro dorwac promotora, ustalic cos z terminem, zalatwic w dziekanacie upowaznienie, zeby kumepl mogl oddac za mnie prace i wracam do Warszawy urzadzac mieszkanie,ktorego juz nie lubie, pojsc na wizyte do gina,a pozniej przyjade do Wro na obrone.

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Nie zawsze tez mam dostep do netu, wiec mam ograniczony dostep do wizazu :/

Chcialam usciskac Was wszystkie i kazda z osobna, pogratulowac nowych tygodni, miesiecy, trymestrow, udanych wizyt,a za nadchodzace trzymam kciuki.

Tak tylko jednym okiem zauwazylam, ze niektore z Was nabyly wozeczki Fajnie! Zazdroszcze,bo ja dalej nie mam prawie nic. No, nie liczac ubranek od tesciowki, ktore najchetniej bym wyrzucila przez okno
Chyba bede zakladac je bez pieluszki
hej kochana
Teściowej to się baty należą, no co za baba
A ty faktycznie pilnuj się, bo z choróbskami nie ma żartów, gdyby nie ta Twoja choroba to znalazłabym Cię w tym Wro, ale teraz to faktycznie jak najszybciej do domciu i się kuruj do końca, ale jak przyjedziesz na obronę to już Ci nie podaruję kawki
Cytat:
Napisane przez LoczeK83;3049a0762

My kupiliśmy wózek Tako tyle że Captiva, ale ogólnie wózki z Tako nam się podobały. Super się prowadzą więc myślę że będziecie zadowoleni z Tako Nasz jest taki jak na zdjęciach, tylko kolor tu jest troszkę przekłamany, bo w rzeczywistości on jest bardziej morski (wiecej w nim odcienia zielonego)
hej, bardzo ładny ten wózek, naprawdę, ja za Tako jakoś nie przepadam, nie podobają mi się w nich spacerówki, ale ten jest b. ładny
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc mamuski

Pearl wspolczuje Ci tesciowej, jak tak mozna kobiete w ciazy traktowac, ktora nosi jej wnuka/wnuczke... masakra

Co do boli, nie przespanych nocy, zgagi, kulejacych babc to masz wszystko tak samo.. i jak ktos mi mowi ciesz sie ciaza bo to p[iekny stan a potem bedzie masakra... to nie chce myslec co mniue czeka??

ide zaraz smazyc nalesniki na obiad i pranie malego wstawic.. sil brak
Uska wczoraj całą noc mi się śniłaś, że był 20 grudnia i ja siedziałam cały dzień na wizażu, bo czekałam na wiadomość czy już urodziłaś TZ chciał byśmy jechali na zakupy przed świętami, do rodziny i jeszcze coś, a ja nie że ja muszę siedzieć na wizażu bo Uśka dziś rodzi
Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość

Wrzucam nasze foto z okazji 27 tygodnia czyli 7 miesiąca czyli rozpoczęcia III trymestru <lol> (jeśli dobrze liczę)
b. ładna focia

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

Kamciurko, jak sie czujesz? Co porabiasz? Moze jak wyzdrowieje i zostane jeszcze kilka dni (chociaz tz wydzwania i kaze wracac), to w koncu spotkamy sie my, nasze brzuchy i lozyska na tych lodach ?
no właśnie ja chętna, daj tylko znać, czuję się dobrze i jestem zwarta i gotowa , jak znajdziesz czas to daj znać, ale czy wszystkim (brzuchom, nam, łozyskom) będzie pasowało w tym samym terminie ??

aaa i zapomniałam napisac, ze Sandra leży w tym szpitalu co Agatek, ale nie widziały się, napisz może Agatkowi to ja tam odnajdzie, bo towarzystwo miała coś niemrawe i ucałuj ją

Inutil wszystkiego najlepszego

Niki

Alex

Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2011-11-14 o 10:07
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora