Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-14, 12:26   #101
nerola
BAN stały

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Ty wiesz, ze ja ciagle latam za ta paczka? Nic nie pisze, bo nic nie wiem, poza tym ze nikt nic nie wie. a ja mam numer nadania, ktory nie istnieje w systemie.
Pytałam tez, ale moze przeoczylas.. Bo to Ty, Kochana nas informowalas o narodzinach syna Lady.. masz moze jeszcze jej numer i moglabys, jesli tak, sie z nia skontaktowac, czemu nas opuscila?

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

praktyczniejsze, hm, trudne pytanie wygodniejsze na pewno po lwej, no i te po lwej są szyte a te poprawej klejone (dobrze widze?) szyte dłużej Ci posłużą ale po prawej bardziej hm, 'klasyczne', jśli tak to można określić.. ale i te po lwej sprawdzą się i przy spodniach i przy kieckach no kurcze, ale pomogłam
No wiesz,przecież nie bede się upominać.
Złóż reklamację.Nr nadania nie istnieje?
Adres Ci (chyba) dobry podałam a gdyby nawet zły,to byłby zwrot do Ciebie.
Ja nie mam jak Bozie kocham

Nr nie mam do nikogo,poza dziewczynami,co mi dały na pW bo Maks utopił mój tel. w rowie a pozapisywane miałąm na tel. a nie na karcie i mam niemal pustą skrzynkę,więc do Lady nie mam nr
A sprawdzałąś czy udziela sie gdzie indziej?Po postach?

Szyte praktyczniejsze.Klejonych nie lubię.(buty)

Brunetko
JUŻ
nerola jest offline Zgłoś do moderatora