2011-11-14, 14:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-
Cytat:
Napisane przez Cytryna007
hej
wpadłam do was na chwile, powiedziec ze jakos zyje.
wczoraj tz wzial mnie na kolacje, była długa rozmowa o Nas, o naszym zwiazku, było wino, sex i wogole było miło... ale ja sama nie wiem czy chce tak juz na zawsze - kłótnie a później godzenie sie na jakis czas i później znowu kłótnie i obiecywanie ze to juz ostatni raz, ze teraz będzie inaczej ... nie wiem czy mam na tyle siły ...
w poszukiwaniu siebie doszłam na razie do wniosku ze musze zmienic coś w wyglądzie ... kupiłam nowa farbe, zrobiłam sobie grzywke i wiążę włosy w kucyk ( dotąd nosiłam bujne afro ) ... ktoś mi nawet powiedział ze teraz wygladam korzystniej 
zaczęłam bardziej skupiać się na swoich potrzebach niż na potrzebach innych ... teraz liczy się najpierw to co ja chce a dopiero późnej zachcianki innych ...
i długo bez was nie wytrzymałam 
|
wg mnie bardzo dobre postanowienie musisz się teraz nam pokazać
A co do Twojego związku, musisz to po prostu przemyśleć dobrze 
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Alyssum
ehh ale tamci są b. zawistni i mogą mi źle życzyć , mieszkają ulicę dalej jak nie raz widziałam matkę byłego to gapiła się na mnie wzrokiem bazyliszka i aż mnie zimne poty obleciały
kurna wyprowadzę się w 3 d*** stąd
|
szczerze? ja bym się tym w ogóle nie przejmowała , to o nich świadczy
|