Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-14, 22:22   #3485
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Sikorka, co tak oszczędnie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Sikoreczka- super, że znalazłaś odpowiedni krój sukni Aż spojrzałam na datę Twojego ślubu i faktycznie niewiele zostało do kwietnia szybko zleci

ahh za dużo się ostatnio dzieje i za dużo by opisywać sukienkę przymierzałam prostą , w literę a bez ramiączek ( przymierzałam w 2 salonach i w obu panie mi powiedziały, że ramiączka odpadają, chyba, że z dekoldem V i na szyję )
właściwie to przymierzałam 2 sukienki i nie wiem która lepsza ... cenowo wychodzi podobnie ...ale pochodzę jeszcze po wrocławiu i wtedy się zdecyduję ( bo do końca roku muszę się zdecydować )

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie może oc zrobić w nastepujacej sytuacji:
w miniony piatek miałam isc z rodzicami na 18-stkę takiej dziewczyny i rodzice jej kupili dość drogi prezent dokładnie kolczyki w aparcie, jednak w srode dziadek tej dziewczyny miał wylew i jego stan jest krytyczny i dzis bylismy w aparcie żeby oddac te kolczyki jednak panie mówią, ze nie można ich oddac.
czemu nie można ich oddać? ile minęło od zakupu?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Ja nie lubię odbierać zastrzeżonych ani nawet stacjonarnych Zastrzeżonych nie lubię od zawsze, a stacjonarne z urazami pewnymi mi się kojarzą
ja ogolnie nie lubię odbierać od nieznajomych ...

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Pogoda dzisiaj na ostro - znalazłam rękawiczki i nie zawaham się ich użyć
mi tak zimno jest ostatnio, że nie wiem wytrzymam jak będzie zimniej ... a u nas w bloku jeszcze kaloryfery zimne? i nie wiemy czemu ...TŻ będzie musiał jutro do właściciela zadzwonić

W weekend byłam w domciu , zaliczyłam spotkanie rodziców z teściami , spotkanie z kuzynką i jej mężem ( suupcio było dawno się nie widzieliśmy i nie mogliśmy się nagadać).

Oprócz tego ustaliliśmy z kucharką menu na wesele, oglądaliśmy z TŻ obrączki i ułożyliśmy "plan działania" na najbliższy rok ( bo oprócz spraw weselnych musieliśmy jeszcze kilka obgadać )

A dziś byłam na badaniach ..nie lubię pobierania krwi , zawsze słabo mi się robi . Ciekawe czy wyjdzie mi coś z tych badań ? w środę idę do lekarza i ciekawa jestem co powie ? porównałam sama sobie ekg z ostatnim i wygląda inaczej , ale ja się nie znam . Ale cieszę się, że się za to wzięłam porządnie ... w końcu za kilka miesięcy mam być tą najpiękniejszą

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora