2011-11-15, 00:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
będzie dobrze  i gratuluję chemii
ja w następnym czwartek mam już pierwszą zerówkę 
muszę zdobyć notatki, bo nie chodziłam zbytnio na te zajęcia  a zerówki lubię, więc chętnie się przejdę  zwłaszcza, że podobno jest bez konsekwencji 
|
ja chyba cały grudzień mam zaliczenia , + prezentacja+ I rozdział licencjata.. za którego się nie zabrałam bo szczerze nie wiem jak zacząć 
Cytat:
Napisane przez Katuszka89
dziewczyny co mam zrobić żeby włosy mi się nie elektryzowały?  nie umiem sobie z tym poradzić 
|
odżywki chyba , chociaż ja zauważyłam, że mi ostatnio od szczotki się elektryzowały, umyłam szczotkę , jakimś gliss kurem psikam i jest okej 
Cytat:
Napisane przez hoe
ja już się wykąpałam i teraz jestem "cała dla was"
@na kupiłam te herbatki w Biedronce  Ta z mango i trawą cytrynową 1.99 za 20 torebek 
|
aaaaaa to z tej serii co ja kupuję , jutro robię napad na biedronkę chyba 
Cytat:
Napisane przez moniczka_90
nasza wyprowadzka jest pod wielkim znakiem zapytania z powodów finansowych - to punkt pierwszy mojego złego nastroju ae najbardziej mnie wkurzyło to, że już w niedługo bo w tym miesiącu wraca mój brat  kuźwa mać  nie wytrzymam w nim pod jednym dachem i to jeszcze w jednym pokoju 
|

Cytat:
Napisane przez Cytryna007
|
Ach ten Trener idę zaraz do klubu 
Cytat:
Napisane przez Vallotka
Ale macie jakieś perspektywy a my nic  Więc jeszcze 5-6 lat z głowy... Czy jakaś para wytrzymała takie spotykanie się przez 8-9 lat?
|
Nie martw się , my długo też razem mieszkać nie będziemy , tyle że ja w przyszłości nie muszę się martwić kredytem raczej bo mieszkanie na którym mieszkam , posmiertnie po dziadkach przechodzi na mnie , ale z dziadkami nie mam zamiaru się żegnać 
Cytat:
Napisane przez Alyssum
ja mam teraz ten problem, że choćbym miała wielką chęć co kupić na urodziny czy gwiazdkę to już nie wiem co bo kupiłam mu już chyba wszystko z czego byłby zadowolony 
|
mi Tż dzisiaj powiedział że by się bardzo cieszył z narzędzi , więc się z Tżta bratową złożymy i chłopakom kupimy zestaw jakis fajny 
Cytat:
Napisane przez Flavienn
|

...... SPAMERKI
|