Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci- cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 00:26   #2016
@na
Zakorzenienie

Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
będzie dobrze i gratuluję chemii

ja w następnym czwartek mam już pierwszą zerówkę
muszę zdobyć notatki, bo nie chodziłam zbytnio na te zajęcia a zerówki lubię, więc chętnie się przejdę zwłaszcza, że podobno jest bez konsekwencji
ja chyba cały grudzień mam zaliczenia , + prezentacja+ I rozdział licencjata.. za którego się nie zabrałam bo szczerze nie wiem jak zacząć
Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
dziewczyny co mam zrobić żeby włosy mi się nie elektryzowały? nie umiem sobie z tym poradzić
odżywki chyba , chociaż ja zauważyłam, że mi ostatnio od szczotki się elektryzowały, umyłam szczotkę , jakimś gliss kurem psikam i jest okej
Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość
ja już się wykąpałam i teraz jestem "cała dla was"

@na kupiłam te herbatki w Biedronce Ta z mango i trawą cytrynową 1.99 za 20 torebek
aaaaaa to z tej serii co ja kupuję , jutro robię napad na biedronkę chyba
Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nasza wyprowadzka jest pod wielkim znakiem zapytania z powodów finansowych - to punkt pierwszy mojego złego nastroju ae najbardziej mnie wkurzyło to, że już w niedługo bo w tym miesiącu wraca mój brat kuźwa mać nie wytrzymam w nim pod jednym dachem i to jeszcze w jednym pokoju

Cytat:
Napisane przez Cytryna007 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=8VO0bXcKkGc

p. Trener włąsnie mi wysłał ta piosenkę ...
Ach ten Trener idę zaraz do klubu
Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ale macie jakieś perspektywy a my nic Więc jeszcze 5-6 lat z głowy... Czy jakaś para wytrzymała takie spotykanie się przez 8-9 lat?
Nie martw się , my długo też razem mieszkać nie będziemy , tyle że ja w przyszłości nie muszę się martwić kredytem raczej bo mieszkanie na którym mieszkam , posmiertnie po dziadkach przechodzi na mnie , ale z dziadkami nie mam zamiaru się żegnać
Cytat:
Napisane przez Alyssum Pokaż wiadomość
ja mam teraz ten problem, że choćbym miała wielką chęć co kupić na urodziny czy gwiazdkę to już nie wiem co bo kupiłam mu już chyba wszystko z czego byłby zadowolony
mi Tż dzisiaj powiedział że by się bardzo cieszył z narzędzi , więc się z Tżta bratową złożymy i chłopakom kupimy zestaw jakis fajny
Cytat:
Napisane przez Flavienn Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI

to mi normalnie na chwile humor poprawilo
az otarlam lzy

...... SPAMERKI

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora