2011-11-15, 10:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: W Rossmannie wstydź się kobieto?
Cytat:
Napisane przez tekila901
ilekroć zapytam o opinie klientek na temat kosmetyku i jego skuteczności, to panie raczą mi przeczytać na głos ulotkę, a tyle to sama potrafię. ale pomijając to - sprzedając lakiery pękające powinno wiedzieć się jak ich używać.
|
Zgadzam się w pełni zapytałam w jednym rossmanie latającą w te wewte młodą dziewczynę właśnie o lakiery pękające, czy to taki efekt będzie jak na zdjęciu(nic nie byłonapisane po polsku) tak też mi powiedziała i, że ona nie wie a po za tym to okazja lakier jest i tak tani więc warto spróbować jestem więc posiadaczką żółtego lakieru z brakiem chęci kupna czarnego pod spód jeśli chodzi o inne kosmetyki to powinny wiedzieć chociaż jak się rotują "no wie pani nie wiem jak działa ten krem przeciwzmarszczkowy, ale często schodzi nam oceanic taki a taki", może i jest to wina częstej rotacji w tych sklepach.
Podchodzenie do klienta "w czym mogę pomóc" to wymóg pracodawcy, sama w jednym ze sklepów z drobiazgami, w którym pracowałam zaledwie miesiąc miałam dość podchodzenia i wysłuchiwania niby przezabawnych tylko dla was docinek "mam pokój do posprzątania" nie musiała stać szefowa, wystarczyły dwie lizuski, które donosiły, że nie podchodzę do każdego kto wejdzie, staram się więc zrozumieć los innych wchodząc do takiego sklepu
|
|
|