Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 10:33   #3756
dreamlady
Raczkowanie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
pokażesz nam? a co do kupowania sukni na rok przed to czemu nie? jeśli się w niej zakochałaś, to musisz się zastanowić, bo po nowym roku może jej już nie być bo będą nowe kolekcje
no chętnie bym Wam pokazała, ale jeszcze tej kolekcji nie ma na internecie, to jest Evita 2012.. może jak wybiorę się ją mierzyć znów to zrobie jakieś zdjęcia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jesli sie zakochalas to chyba nie ma na co czekac
coraz bardziej przychylam się do tej myśli

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

No, ja też zamarłam wtedy!
Ja też kupiłam tyle przed ślubem . Ale musisz być PEWNA i nie oglądać już potem innych sukni :P..
właśnie chcę się jeszcze wybrać do paru salonów ślubnych w Katowicach ale jeśli się zakochałam w tamtej to pewnie nic mi się już nie spodoba, więc chyba tylko się przejdę utwierdzić się w tej myśli

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
takie głupie pytanko, bardzo mnie to ciekawi dlaczego zdecydowaliście się na ślub w styczniu??;
wcale nie głupie! oboje z moim TŻtem kochamy zimę i zawsze marzyliśmy o zimowym ślubie, o sesji zdjęciowej w śniegu, o mnie jak królowej śniegu w tej białej sukni hehe wiele ludzi mnie o to pyta, ale wydaje mi się, że jest też dużo zalet zimowego ślubu, jak np. to że goście mi z sali nie będą uciekać

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Cześć kochane!

Po badaniu dobrze, dzidzia nam się zdrowo rozwija,mamy zdjęcia, filmik, no pamiątka super będzie na pewno. zdjęcia jutro Wam wrzucę bo dzisiaj już nie mam siły, jutro muszę wstać po 5 godzinie, bo na badania muszę jechać, a tam pasuje wcześniej w kolejce stanąć, bo potem to ludziów jak mrówków przybywa

Widziałam, że Niunia się pojawiła
Kochana zaglądaj do nas częściej

No i muszę powiedzieć, że jednak nie będę z Siachą teściówką bo w brzuszku mam Smerfetkę
GRATULACJE KARO !!!!!!!!!!!!!! strasznie się cieszę

co za dzień ponury!!! mgła nisko, głowa mnie ćmi, nic tylko zaszyć się pod kocem i nie wychodzić nigdzie

odliczanie...
dreamlady jest offline Zgłoś do moderatora