Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 11:04   #2741
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja kupiłam 2, bo lepiej niby 'podwinąć' i w szpitalu też u mnie dają 2 chyba

Dziewczyny (te które rodziły) laski mi wmawiały z sali, że jeśli przyzwyczaję dziecko do pampersów, to tylko pampersy będzie nosił dzieciak, bo na inne będzie uczulone albo ciężko będzie odzwyczaić CZY TO PRAWDA??????? Ja chciałabym pampersy na noc zakładać, a na dzień dady i próbować...
no właśnie tak mi znajoma mówiła, że 2 lepsze, bo podwinąć można, a są troszkę większe i w tych 1 kupy mogą wylatywać
A co do przyzwyczajenia to nie słyszałam o tym. Sporo słyszałam właśnie o tym, że na początek większość jednak pampersy kupuje, a potem właśnie DADA biedronkowe bo podobno bardzo dobre.
i o przyzwyczajeniu nie słyszałam... ale to ze słyszenia wiem tylko

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Ja mam 3 ręczniczki po chrześniaku.
Wczoraj kupiliśmy wózek tako warrior ,używany ale jeszcze na gwarancji .Jeszcze musze dokupić nosidełko i zastanawiam się czy kupić z adapterem żeby wpiać do stalaża,cz bez bo i tak w zime wozic w nosidełku raczej nie będę ,tylko nosiidełko będzie potrzebne do samochodu.
Fajny wózek
A jakie nosidełko kupujesz? Bo właśnie dzisiaj o to pytałam ja chcę koniecznie żeby można było wpiąć w stelaż, bo jak pojedziemy gdzieś na zakupy czy gdziekolwiek gdzie trzeba będzie trochę pochodzić (oczywiście nie chodzi o spacery) to łatwiej włożyć sam stelaż do bagażnika i szybko wpiąć fotelik.

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-11-15 o 11:06
inutil jest offline Zgłoś do moderatora