Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Święto Niepodległości-Marsz Niepodległości
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 12:02   #166
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19
Dot.: Święto Niepodległości-Marsz Niepodłegłości

Cytat:
Napisane przez paniKA88 Pokaż wiadomość
haha... lewacki tvn rozumiem ze lepszym źródłem informacji jest prawicowa rzepa, fakt i fronda?
Nie mowie, że każdy kto był na marszu jest faszystą, ale organizatorzy i wiele grup które tam były tak. Cały czas nie mogę pojąć jak można się tak dać nabrać i iść ramię w ramię z chłopcami z onru

a mozesz zamieścić zdjęcie na którym to widac? wydaje mi się, żę widziałam już wszystkie zdjęcia z blokady i na żadnym czegoś takie nie było. Nie mowiąc już że czerwonych nie było, były za to czarno-czerwone, czarne, różowe, tęczowe, jak również polskie flagi.
Nie pisałam o prawicowych, pisałam o niezależnych. No czytajcie ze zrozumieniem. Proszę was. Daj mi sekundę a znajdę Ci samą czerwoną. Raz.Proszę http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...81191252_n.jpg.
I widać tam również Polską flagę, ja nie wrzucam wszystkich ludzi z dwóch pochodów do worków. Nie uogólniam. Bo i tak samo wśród lewaków mogli być ludzie, którzy przyszli z myślą że Marsz Niepodległości był z założenia dla nich "Faszystowski"- po prostu błędne informację.
Tej potarganej Ci nie znajdę bo od 4 dni przeglądnęłam milion prywatnych zdjęć.
Wiem o tym, że u nas były debile, które chciały typowej awantury.Ale ich było mało.
Zaczęło się od rac rzuconych w naszych. Oni zaczęli walczyć z system, oni walczyli o coś. Bo jeśli myślicie, że walczyli dla rozróby to mówię setny raz poczytajcie, niezależne źródła.
Tak samo było w PRL'u ludzie, którzy walczyli z systemem również dla innych byli ludźmi którzy dewastowali Plac Konstytucji, a co później się stało? Ten sam system upadł sam od siebie.

A co do pary homoseksualnej to jest jeden z przykładów http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html. Oglądałam o nich program. I tak jak to ktoś wcześniej napisał, wyśmiewając mnie "Dziewczyno nawet nie wiesz ze dziecko by nie wiedziało co mówi".
Najlepiej wyśmiać kogoś, no głupota.
Wie co mówi, od małego miał wpajaną ideą rodziny jako związek dwóch kobiet, jako to że kobieta jest silniejsza i mądrzejsza od mężczyzny. De facto.

Edytowane przez malutkaosw19
Czas edycji: 2011-11-15 o 12:21
malutkaosw19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując