Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 16:13   #2106
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Kurczak, Tobie to kobito ino zbereźności w głowie
No... ostatnio jestem taka jakaś zmęczona, że niemal TYLKO w głowie
Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
jak mi dziś dobrze, nie dość ,że pracuję w domu to jeszcze przed chwilą odebrałam sporą paczuszkę z nagrodami z konkursu na fb szaleństwo

dzień dobry
ale pochwal no się, co wygrałaś W sumie też myślałam, że to taka ściema trochę z tymi konkursami...
Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Piszę, bo nie moge się otrząsnąć.Dostałam SMS od koleżanki ze studiów ,że zmarł jej mąż dziś w nocy.Nie miał 40 lat... 6 lat temu byłam na ich ślubie w Jeleniej G. Jestem w szoku, została z 5 letnim synem, mój Boże, jakiś ten listopad nieudany, za dużo smutnych wieści
I co jest w życiu ważne?
idę się ogarnąć ,bo córcie wracają zaraz
Seph, gratulacje, Badymka tzrymamy się wyznaczonej drogi.
o kurcze... co za tragedia... trudno się na takie coś w jakikolwiek sposób przygotować... ciągle wydaje nam się, że jeszcze tyle czasu przed nami...
Strasznie mi żal rodziny...
Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Milosc.
Tak Dzinek - to klucz do sukcesu

Dziewczyny... Małemu powoli idą zęby... Ja się zastanawiam, ile śliny może wyprodukować taki maluch Rotacja śliniaków: Mały-pranie-grzejnik, jest zastraszająca...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora