Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 15:42   #422
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy... Dziękuję tym, co trzymały za nas kciuki niestety wizyta nic nie wniosła nie byliśmy u naszej lekarki bo nie było już do niej miejsc. Poszliśmy do innej w zastępstwie i ... to był błąd... tak okropnej, nieczułej wiedźmy dawno nie widziałam przyjęła nas łaskawie, bo jej synuś czekał w poczekalni, żeby z nią pogadać (wlazł do gabinetu, jak rozbierałam Maję na przewijaku) jak badała małą to rzucała nią jak lalką, a gdy włożyła patyka do gardła to zrobiła to tak, że Maja z bólu zawyła i przez 5 minut nie mogliśmy jej uspokoić... Baby to nawet nie ruszyło stwierdziła, że z jej strony jest wszystko ok, na pytanie czy mała nie ma pleśniawek stwierdziła tylko, że ona tu nic nie widzi... Powiedziała, ze moze to byc zapalenie ucha i dała skierowanie do laryngologa... To tyle z wizyty...
Zimna ryba

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
72 min masz za darmo, pózniej musisz zrobić sobie 30 min przerwy i możesz znowu oglądać. Klient identyfikowany jest po IP, wiec jeżeli masz neostradę, to wystarczy zresetować router i masz przydzielone nowe IP. Poza tym (zależy od serialu) często dany odcinek jest podawany z kilku źródeł, to z innego źródła możesz oglądać jak osiągnęłaś limit na jednym. Jeżeli jednak jesteś w jakiejś sieci osiedlowej i masz wspólne IP wychodzące z pozostałymi użytkownikami sieci to razem pracujecie nad limitem, dlatego czasem możesz wejść na stronkę, a tu od razu przywita Cię komunikat o przekroczeniu limitu i trzeba czekać te pół godziny
podobnie jest na ekino
Ale ja tak seriali i filmów się naoglądałam.
I tak jak piszesz, nieraz mi się limit włączał na samo wejście

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Hej.

My jutro iziemy na 3 szczepienia, ciekawa jestem ile wazy maly

Brak słów

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
a ja chyba jestem bardzo realistką z nutą pesymizmu...
a lubisz swoje imię? bo ja nie znoszę...

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Bardzo nie lubię swojego imienia a jeszcze bardziej jego zdrobnień: jusia, jucha, justysia, tyśka, justa, justi.
Dziewczyny a jak ja będę miała kiedyś córę to jej właśnie dam na imię JUSTYNA
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora