Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 16:22   #535
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, widzę że i Wy miałyście ciężką noc. ja nie mogłam zasnąć w ogóle, oglądałam filmy w TV i się kręciłam ciągle. a wstałam nieprzytomna. w szkole myślałam że zasnę nie miałam siły głowy utrzymać! zaraz zrobię zadanie na niemca i się położę chyba..
monia ale fajnie że kupujesz tego kociaka będziesz może wrzucać od czasu do czasu jego fotki? taki śliczny jest
meeedzik dobrze że już dostałaś @, ale musisz się naprawdę bardzo cieszyć skoro ból Cie uszczęśliwia
bialaczekoladka mój kot też się Lucjan nazywa i też lubi tak siedzieć

Kurde to chyba naprawdę wina ciśnienia no bo co innego?
Ciekawe jak dzisiaj będzie....
Współczuję Ci ja jak chodziłam do szkoły to zawsze niewyspana... po prostu nie nadaje się na poranne wstawanie, ja jestem typem SOWY i tak mnie zawsze senność męczyła na lekcjach że masakra.....
A fotki będę na pewno wrzucać zamęczę Was tymi zdjęciami
Teraz też Wam będę wrzucała foteczki jak ta Pani będzie mi przysyłała co jakiś czas żebym widziała jak mój kocurek rośnie Ale dzieciaki moje będą się cieszyły
No własnie a jeśli chodzi o imię to kurczę..... jak go nazwać?

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszczę tego kociaka, cudowny jest Niech się dobrze chowa
A mnie nie byłoby stać na taki wydatek na kotka, chociaż gdybym mogła sobie pozwolić i gdybym nie miała mojej kotki, to kupiłabym na pewno tego słodziaka. Tak, że wcale nie dziwię się, że się zdecydowałaś.
Mnie za bardzo też nie stać ale rozłozyłam to na dwie raty - teraz wpłacę tej Pani 550 zł , pod koniec listopada wpłacę jej 250 zł a przy odbiorze kotka dam jeszcze 300 zł. Mam zapłacony jeden czynsz do przodu za mieszkanie więc w tym miesiącu nie muszę płacić to wydam na kotka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora