2011-11-15, 21:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Cytat:
Napisane przez zai
Zygmuś, dostałam dziś przesyłkę 
Melduje, że ślimaczkowa maska była zbąbelkowana ale tylko trochę. Oczywiście nie omieszkałam jej użyć. Na twarzy bardzo ładnie się pieniła (w pewnym momencie wyglądałam jakbym użyła sztucznego śniegu na twarz). Niestety to co zostało w słoiczku, po użyciu, dalej się pieniło (tak bardzo, że pomimo zakręconego słoiczka wyszło z niego). Więc nie wiem czy jest sens. Najlepiej byłoby pakować maseczki na jedno użycie ale to mija się z celem.
A tak wogóle, to może odłóż sobie troszkę maseczki w słoiczek i zostaw na trzy dni i porównaj działanie nowo wyciśniętej porcji z tą odłożoną? Przynajmniej będziemy wiedziały czy nie straciła swoich właściwości.
Mikołaj w listopadzie 
|
Jak zaczęłam ją wlewać do słoiczka, to już widziałam, że się pieni.
Wleję, potrzymam trzy dni i zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez MuniMuni
Ten skinfood jest niesamowity Zygmus błagam pamiętaj o mnie bo od dłuższego czasu mam chrapkę na ich BB 
|
Będę pamiętać 
Cytat:
Napisane przez pleasures1
Zygmusiu, tak zerkam co jakiś czas w arkusz i ciągle moja ostatnia wpłata nie uwzględniona  (zaczynam się matrtwić  )
a dzisiaj doszły znaczki - to znaczy że krem jest u Ciebie??
czyli czekamy na podoczny skinfood??
    : roza: 
|
Poleciała dzisiaj do Ciebie przesyłka z maską i kremem BB, podocznego jeszcze nie ma, ale ze względu na wartość całego zamówienia wolałam wysłać już to co było, a krem poleci jak tylko dotrze.
|
|
|