Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesteśmy dumne że NIE FARBUJEMY włosów!! Naturalne najlepsze! - Offtopowo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-16, 09:44   #81
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Jesteśmy dumne że NIEFARBUJEMY włosów!! Nao najlepsze! - Offtopowo tura wiec

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
wstaw wstaw, ja też mogę wstawić, co prawda sprzed paru miesięcy, ale kolor w sumie się nie zmienił, jedynie długość

Amla niby do ciemnych, ale w sumie zależy jaka, jest też Amla Gold dla blondynek, ale chyba na parafinie
Bo coś kiedyś czytałam o tej Amla że przyciemnia włosy?chyba, że mi się coś pomyliło ztymi olejkami
a ja bym nie chciała raczej by moje włosy jeszcze bardziej mi ciemniały i rudziały, wolę jak trochę się mienią na złoto

No no no, czytałam na tym wątku gdzie nas tymczasowo połączyli że miałaś zamiar wstawić zdjęcia - więc czekam
Ja też wstawię to moje zdjęcie, ale to jak wrócę z pracy bo tutaj go nie mam, ale i tak to zdjęcie jest kiepskiej jakości bo robione komórką ale niestety nie mam czym zrobić, aparat już któryś z kolei albo popsułam albo zgubiłam więc raczej już sobie nie kupię

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując