2011-11-16, 10:18
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
O, Ewusiowe urodziny, Ewuś, wszystkiego naj!!!! 
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------
Cytat:
Napisane przez Polly_
co do tego zimna w wannie to ja serio nie kapuje  mnie jest w wannie tak ciepło jak ciepła woddę sobie naleje  a wy siedzicie w pustych ze wam zimno w stali? 
|
np. ja nie nalewam wody do wanny, never, bo się nie kąpię, dopiero teraz jak mam akrylową czuję różnicę, bez wody stalowa jest po prostu zimna 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Hmm... W pracy składaliśmy się od osoby bo co TŻtów obchodzi nasz koleżanka pracowa, poza pracą też oddzielnie bo nam się trochę towarzystwa rozmijały... Zazwyczaj brało się kwotę i dzieliło na liczbę osób, powinni wziąć pod uwagę, że na Ciebie jedną przypada połowa "parowej" kwoty 
|
Cytat:
Napisane przez Polly_
kameno ale o co chodzi z tą skłądką konkretnie?
|
No właśnie do końca sama nie wiem o co mi chodzi
Nie o kasę w tym sensie że nie zbiednieję bo to kilkanaście złotych różnicy ale bardziej o zasadę, zawsze jeśli się składałam to było od osoby a teraz nagle jest "od gospodarstwa domowego" jakoś dorosłością zaszumiało...
plus mam małe poczucie niesprawiedliwości bo jeśli do tego każde "gospodarstwo domowe" ma przynieść jakąś sałatkę czy coś to na mnie jedną wychodzi więcej kasy i więcej do roboty niż na każdą inną osobę 
głupio tak mi się kłócić ale lekki wewnętrzny bulwers mam i nie wiem czy zasadnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|