2006-11-10, 15:43
|
|
Raczkowanie
|
Cudowne platki ?
Przez jakis czas stosowalam kwasy oraz diroseal ,ystheal itd buzia jak marzenie kilka m-cy temu musialam zrezygnowac ze wzgledu na ciaze ,mozna sobie wyobrazic jak zareagowala skora
Od kilkunastu dni zaczelam uzywac pewnych nasaczonych platkow do twarzy ktore to mialy oczyszczac pory oraz zakwaszac skore ...i stal sie cud stan cery bardzo widocznie sie poprawil ,zaskorniaki poginely ,koloryt skory poprawil ,twarz jakby rozswietlona poprostu rewelacja Zastanawiam sie czego to zasluga ,platki maja z jednej strony jakby ponaklejane wypukle kropeczki i ta strona trzeba przetrzec twarz najpierw a pozniej druga gladka .Probowalam sama odnalezc co kryje sie pod skomplikowanymi nazwami ktore znajduja sie w skladzie ale niestety udalo mi sie tylko zrozumiec kilka nazw...byc moze ktoras z Was bedzie w stanie zaspokoic moja ciekawosc i rozszyfrowac sklad oraz pomoc mi zrozumiec ktory skladnik moze miec tak zbawienny wplyw na moja cere ?
Z gory dziekuje
Sklad
Wasser , Propylenglykol , Dinatrium-cocamphodipropionat , glycerin , melaleuca alternifolia ( teebaum) , aloe barbadenisis , panthenol , tocopheryl - acetat , parfum ,polysorbat 20 ,tetrasodium EDTA ,zitronensaure , phenoxyethanol , natriumbenzoat , dehydroacetansaure , methylparaben ,ethylparaben , hydroxyschoxyl , 3 - zyklohexan carboxaldehyde , butylchenyl , methylpropional , linaloal , hexylcinnamat , limonate , alpha-isomethyl ionane .
|
|
|